Το δίκαιο της θάλασσας

Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2007
ISBN:
9789603517023
Σελίδες:
280
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το δίκαιο της θάλασσας
Τιμή εκδότη:€29,42
Η τιμή μας: €26,48
Το δίκαιο της θάλασσας
"Το δίκαιο της θάλασσας" του καθηγητή Νικολάου Μ. Πουλαντζά, στη δεύτερη αναθεωρημένη και επαυξημένη (παρούσα) έκδοσή του, περιέχει όχι μόνο τις τελευταίες εξελίξεις μέχρι σήμερα (ελληνικές και διεθνείς) στο πεδίο αυτό σε περίοδο ειρήνης, αλλά καλύπτει εν μέρει και ένα κενό στην ελληνική βιβλιογραφία μερικών ετών για το δίκαιο της θάλασσας σε περίοδο εχθροπραξιών ή πολέμου.
Γραμμένο σε απλή και κατανοητή γλώσσα, πραγματεύεται και επεξηγεί με σαφήνεια νομικούς όρους και θεσμούς του Δικαίου της Θάλασσας, αλλά και του Διεθνούς Δίκαιου, και εκφράζει τεκμηριωμένες θέσεις σε επίκαιρα νομικά ζητήμα που άπτονται ζωτικών εθνικών μας θεμάτων που απασχολούν καθημερινά τα Μ.Μ.Ε., όπως λ.χ. τα ελληνικά χωρικά ύδατα, η υφαλοκρηπίδα, οι δήθεν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και το casus belli που επικαλούνται συχνά οι Τούρκοι. Παράλληλα, εξετάζονται οι σημαντικότερες κρίσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο.

Ο διακεκριμένος συγγραφέας και καθηγητής προβαίνει επίσης στην αποκάλυψη πολλών άγνωστων μέχρι σήμερα στοιχείων, που αναφέρονται στο γενικό πλαίσιο του Δικαίου της Θάλασσας.

Το σύγγραμμα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές ναυτιλιακών και νομικών σπουδών, αλλά και σε δικηγόρους, διπλωμάτες, νομικούς και δημοσιογράφους.
Τίτλος βιβλίου:Το δίκαιο της θάλασσας
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Πουλαντζάς, Νικόλαος Μ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603517023
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2007
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες