Είκοσι χρόνια σιωπής

Αυτοβιογραφία
Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2001
ISBN:
9789601403939
Σελίδες:
257
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Είκοσι χρόνια σιωπής
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Είκοσι χρόνια σιωπής
Για τη Δύση η Μούνα Αγιούμπ είναι η όμορφη δισεκατομμυριούχος που αγόρασε το ιστιοφόρο "Φώκαια" και απόκτησε μια από τις πιο εκλεκτές συλλογές ρούχων υψηλής ραπτικής στον κόσμο. Στη Σαουδική Αραβία, αλλά και στον Λίβανο της νεότητάς της, θεωρήθηκε μια γυναίκα ανυπάκουη και αναξιοπρεπής, ενώ διέτρεξε μεγάλους κινδύνους από τότε που έπαψε να καλύπτει το πρόσωπό της.
Η Μούνα Αγιούμπ έγραψε αυτό το βιβλίο για τα πέντε παιδιά της, ώστε να αποκαταστήσει την αλήθεια, να διασώσει την τιμή της στα μάτια τους και να τους θυμίσει πως τα αγαπάει όσο τίποτα στον κόσμο· περισσότερο από την περιουσία της, καθώς τα χρήματα δε θα μπορούσαν ποτέ να την κάνουν να ξεχάσει τα βάσανα και τις ταπεινώσεις που υπέστη.
Αυτή η αυτοβιογραφία εξιστορεί δίχως αυταρέσκεια μια εξαιρετική περιπέτεια, όπου ο έρωτας πνίγεται από τις απαγορεύσεις του σκοταδισμού μιας οπισθοδρομικής κοινωνίας, όπου το χιούμορ σώζει από την απελπισία, όπου το εμπορικό δαιμόνιο παρέχει τη δυνατότητα της απόδρασης.
Η Μούνα Αγιούμπ, ένα πρόσωπο έξω από τα καθιερωμένα, όπως ακριβώς το ιστιοφόρο των ονείρων της με τα τέσσερα κατάρτια, αρμενίζει με θάρρος, κόντρα σε ανέμους και παλίρροιες, προς τους ορίζοντες της ανεξαρτησίας.
Τίτλος βιβλίου:Είκοσι χρόνια σιωπής
Υπότιτλος βιβλίου:Αυτοβιογραφία
Τίτλος πρωτότυπου:La vérité
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Ayoub, Mouna (Συγγραφέας)
Δαμόφλη, Βέρα (Μεταφραστής)
ISBN:9789601403939
Σειρά εκδότη:Βιογραφίες
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες