Λυμένες ασκήσεις μακροοικονομικής αναλύσεως

Εκδότης:
Μπένου Ε.
Έτος:
1996
ISBN:
9789603590217
Σελίδες:
350
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Λυμένες ασκήσεις μακροοικονομικής αναλύσεως
Τιμή εκδότη:€25,44
Η τιμή μας: €24,17
Λυμένες ασκήσεις μακροοικονομικής αναλύσεως
Το βιβλίο αυτό περιέχει ασκήσεις σχετικές με το περιεχόμενο του μαθήματος της Μακροοικονομικής Θεωρίας, όπως διδάσκεται στα περισσότερα τμήματα Οικονομικών Σπουδών των Πανεπιστημίων της Χώρας. Βρίσκεται όμως πλησιέστερα προς το εγχειρίδιο μας Μακροοικονομική Ανάλυση και Δημοσιονομική Πολιτική. Έχουμε μάλιστα ακολουθήσει την ίδια οργάνωση, παρότι ορισμένα κεφάλαια του εγχειριδίου δεν προσφέρονται για ασκήσεις του είδους που περιέχονται εδώ. Η λύση αυτών ή άλλων παρομοίων ασκήσεων είναι εξαιρετικά χρήσιμη για την πλήρη κατανόηση και αφομοίωση της θεωρίας.

Υπάρχει αρκετή ποικιλία στις ασκήσεις ως προς το βαθμό δυσκολίας. Υπάρχουν ασκήσεις απλές που μπορεί ν' απαντηθούν σχετικά εύκολα, αλλά υπάρχουν και αρκετά περίπλοκες ασκήσεις. Επίσης υπάρχουν ορισμένες ασκήσεις που είναι πιο προχωρημένες απ' ότι θα ταίριαζε σε προπτυχιακό επίπεδο, αλλά περιέχονται στο βιβλίο αυτό χάριν των φοιτητών που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η σωστή χρήση του βιβλίου αυτού δεν είναι η ανάγνωση των ερωτήσεων και των απαντήσεων. Η μέγιστη ωφέλεια για τον φοιτητή θα προκύψει όταν προσπαθήσει να λύσει κάθε άσκηση (με χαρτί και μολύβι μέχρι τέλους) και μετά ανατρέξει στη λύση που δίνουμε εμείς, για να συγκρίνει το δικό του αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι οι αριθμητικές λύσεις που δίνουμε είναι σωστές, αλλά πάντοτε υπάρχει το ενδεχόμενο λάθους. Αν βρεθούν λάθη θα επιθυμούσαμε να τα ξέρουμε και θα είμαστε υποχρεωμένοι σ' όσους μας τα υποδείξουν.

(από τον πρόλογο των συγγραφέων)
Τίτλος βιβλίου:Λυμένες ασκήσεις μακροοικονομικής αναλύσεως
Εκδότης:Μπένου Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Λιανός Θεόδωρος Π. (Συγγραφέας)
Μπένος, Θεοφάνης Ε. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603590217
Στοιχεία έκδοσης: 1996
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες