Μαθήματα χρηματοοικονομικής λογιστικής (τ.1)

Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
1988
Σελίδες:
349
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μαθήματα χρηματοοικονομικής λογιστικής
Εκτός κυκλοφορίας
Μαθήματα χρηματοοικονομικής λογιστικής (τ.1)
Η παρούσα έκδοση, όπως και η προηγούμενη, μου δίνει τη δυνατότητα να επιφέρω ορισμένες αλλαγές στο περιεχόμενο του βιβλίου, με σκοπό τη βελτίωση της παρουσιάσεως και αναπτύξεως των θεμάτων, αλλά και την αύξηση της ύλης πού περιλαμβάνεται σ' αυτό.
Οι σημαντικότερες από τις αλλαγές αυτές είναι οι εξής:
Προστέθηκε ένα εισαγωγικό κεφάλαιο στο όποιο αναπτύσσονται συνοπτικά οι βασικές λογιστικές έννοιες πού καλύπτονται στο πρώτο εξαμηνιαίο ή ετήσιο μάθημα της Χρηματοοικονομικής Λογιστικής. Κατά τον τρόπο αυτό δίνεται ή δυνατότητα στον αναγνώστη να τις επαναλάβει ή και να τις κατανοήσει καλύτερα.
Στα κεφάλαια 1 έως 6 έγιναν ορισμένες προσθήκες και αλλαγές ώστε, το περιεχόμενο τους να βελτιωθεί, αλλά και να προσαρμοσθεί σύμφωνα με τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις
Προστέθηκαν επίσης δύο ακόμη κεφάλαια. Το κεφάλαιο 7 πού πραγματεύεται το θέμα των λογιστικών συστημάτων και το κεφάλαιο 8 πού προέκυψε από την ενοποίηση των δύο παραρτημάτων της προηγούμενης εκδόσεως και στο όποιο περιλαμβάνονται λυμένες και άλυτες γενικές ασκήσεις.
Δημιουργήθηκαν δύο νέα παραρτήματα πού περιλαμβάνουν, το μεν πρώτο, υποδείγματα αξιόγραφων και δικαιολογητικών εγγράφων, το δε δεύτερο, λογιστικές καταστάσεις διαφόρων επιχειρήσεων πού έχουν δημοσιευθεί στον Τύπο.
Τέλος, για να αυξηθεί ακόμη περισσότερο ή αυτοτέλεια, αλλά και ή ωφελιμότητα του βιβλίου, προστέθηκε, εκτός από τη βιβλιογραφία, και αλφαβητικό ευρετήριο όρων.


Χρήστος Βασ. Ναούμ
Τίτλος βιβλίου:Μαθήματα χρηματοοικονομικής λογιστικής
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Ναούμ, Χρήστος Β. (Συγγραφέας)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης: 1988
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες