Στο φούρνο

Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2001
ISBN:
9789601600710
Σελίδες:
64
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στο φούρνο
Εκτός κυκλοφορίας
Στο φούρνο
Δελεαστικές ιδέες κατευθείαν από το φούρνο! Είναι αμέτρητες οι εκπλήξεις και αφάνταστοι οι γαστρονομικοί πειρασμοί που μας περιμένουν κάτω από την τραγανή και χρυσοκίτρινη κρούστα αυτών των φαγητών. Μυρωδιές παντού! Φαγητά στο φούρνο με κρέας ή με πικάντικα αλλαντικά, αλλά και με θαλασσινά, με λαχανικά και ζυμαρικά.
Φαντασία στην κουζίνα: πάντα μια ιδέα μπροστά!
- Ένας πίνακας στην αρχή του βιβλίου δίνει την ευκαιρία για μια αναλυτική ματιά στις σελίδες του, χωρίς να χρειαστεί καν να τις ξεφυλλίσουμε!
-Μικρότεροι πίνακες μιλούν για τα αγαπημένα μας φαγητά στο φούρνο συγκεντρωτικά.Για τις γεύσεις, που ξετρελαίνουν τα παιδιά, για τις πιο γρήγορες συνταγές ή και για τις πιο οικονομικές.
- Συμβουλές και πρακτικοί τρόποι για την τέχνη της μαγειρικής υπάρχουν σε κάθε συνταγή αυτού του βιβλίου, κάνοντάς την πιο εύκολη από ποτέ.
-Επιπλέον, ένας εικονογραφημένος οδηγός βοηθάει σε καίρια ερωτηματικά, ενώ η περιγραφή βήμα προς βήμα σε κάθε στάδιο της συνταγής κάνει την ιδέα πρόταση και τη φαντασία πραγματικότητα!
-Και πέραν όλων αυτών... διαβάζουμε συνεχώς πληροφορίες για ό,τι τρώμε καθημερινά, αλλά και γιατί και πώς το μαγειρεύουμε.
Τίτλος βιβλίου:Στο φούρνο
Τίτλος πρωτότυπου:Aufläufe
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Iburg, Anne (Συγγραφέας)
Bültjer, Ulrike (Συγγραφέας)
Αντωνοπούλου, Κατερίνα Ι. (Μεταφραστής)
ISBN:9789601600710
Σειρά εκδότη:Πρακτική Ζωή
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Μαγειρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες