Αγιότητα

Ένα λησμονημένο όραμα
Εκδότης:
Ακρίτας
Έτος:
2001
ISBN:
9789603281719
Σελίδες:
231
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αγιότητα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Αγιότητα
Μ΄ένα ταξίδι μοιάζει το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας. Ένα ταξίδι προς τις οδούς και το όραμα της Αγιότητας. Ένα λησμονημένο ίσως όραμα, που πολλοί όμως το αναζητούν και επιθυμούν να το γνωρίσουν και να το κατακτήσουν. Ταξιδεύοντας λοιπόν στις σελίδες του, θα κάνουμε στάσεις για να μάθουμε, να γνωρίσουμε, να ξαποστάσουμε, να προβληματιστούμε, να αναθεωρήσουμε και τέλος να καταλήξουμε ίσως σε συμπεράσματα προσωπικά ο καθένας.
Στην πορεία μας αυτή θ' αναζητήσουμε την Αγιότητα στη σχέση της με τους νέους του σήμερα, με τη λατρεία και την εκκλησιαστική ζωή, με την τέχνη και την αισθητική, με τη θέωση και την εσχατολογία, με την οικογένεια και την αγωγή, με την ιστορία...
Ο "Ακρίτας", γιορτάζοντας τα 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας του στον εκδοτικό χώρο (1978-1998). επιχείρησε με μια σειρά ομιλιών στο Ίδρυμα Γουλανδρή-Χορν (21 Οκτωβρίου-16 Δεκεμβρίου 1998) να προσεγγίσει το θέμα της Αγιότητας μέσα από τη σύγχρονη σκέψη και τον κοινωνικό προβληματισμό ανθρώπων της επιστήμης, της Εκκλησίας και της τέχνης.
Τίτλος βιβλίου:Αγιότητα
Υπότιτλος βιβλίου:Ένα λησμονημένο όραμα
Εκδότης:Ακρίτας
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN:9789603281719
Σειρά εκδότη:Ορθόδοξη Μαρτυρία
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2001
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες