Η άλλη Ελλάδα

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2001
ISBN:
9789601404844
Σελίδες:
242
Εξώφυλλο:
Πανόδετο
Η άλλη Ελλάδα
Τιμή εκδότη:€49,43
Η τιμή μας: €44,49
στο καλάθι
Η άλλη Ελλάδα
Το λεύκωμα "Η άλλη Ελλάδα" περιέχει 250 φωτογραφίες από 180 περιοχές της χώρας, φωτογραφημένες από 24 διαφορετικούς φωτογράφους. Οι περισσότερες από τις περιοχές της Ελλάδας που παρουσιάζονται εδώ δεν αποτελούν κλασικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς και ως επισκέπτες των περιοχών αυτών ίσως χρειαστεί να απαρνηθούμε τις εύκολες λύσεις και τις ανέσεις του μαζικού τουρισμού για να τις ανακαλύψουμε.
Το λεύκωμα έχει ως στόχο να μας μυήσει στην ποικιλία και τη μοναδικότητα του ελληνικού τοπίου. Το ταξίδι ξεκινάει από τον Έβρο, τις Πρέσπες, συνεχίζεται στην Κεντρική Ελλάδα, στο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο και καταλήγει στην Κρήτη.
Δεν αποτελεί έναν τουριστικό οδηγό και γι' αυτό το λόγο δε δίνεται η ακριβής θέση των εικόνων που παρουσιάζονται και δε φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια πλήρη καταγραφή όλων των περιοχών της χώρας - εγχείρημα αδύνατο στα πλαίσια ενός λευκώματος.
Αντίθετα, στοχεύει στο να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον για να ανακαλύψουμε τις εικόνες αυτές, να γνωρίσουμε τη μοναδικότητα της Ελλάδας που θα μας αποκαλυφθεί αρκεί να το θελήσουμε.
Αυτό άλλωστε ήταν και το κίνητρο των ανθρώπων που έκαναν πραγματικότητα την έκδοση αυτή, των φωτογράφων. Πρόκειται για ερασιτέχνες φωτογράφους, σύγχρονους εξερευνητές της ελληνικής φύσης, που έχουν αφιερώσει αρκετά χρόνια της ζωής τους στην καταγραφή της και στις προσπάθειες για την προστασία της.
Τίτλος βιβλίου:Η άλλη Ελλάδα
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Βασιλάκης, Κώστας (Φωτογράφος)
ISBN:9789601404844
Σειρά εκδότη:Λευκώματα
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Κατηγορίες:Λευκώματα > Φωτογραφικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες