Μόσχα - Νέα Υόρκη ο αντεστραμμένος κόσμος

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2002
ISBN:
9789601404899
Σελίδες:
520
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μόσχα - Νέα Υόρκη ο αντεστραμμένος κόσμος
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Μόσχα - Νέα Υόρκη ο αντεστραμμένος κόσμος
«...Συνάντησα τυχαία το κοχύλι σε μια πύλη του Δικτύου που έβλεπα για πρώτη φορά. Και καθώς αντανακλούσε ροδαλές και χρυσές ανταύγειες, σπρωγμένη από μια ακατανίκητη περιέργεια, διάβηκα στο στόμιό του. Ακριβώς εδώ είμαι τώρα, παγιδευμένη, πολύ μακριά από τον "έξω" κόσμο. Μαρμαρωμένη στέκομαι σ' ένα παλιό πέτρινο γεφύρι κι έχει πάνω μου τα σκούρα νερά του ποταμιού και κάτω τον απέραντο ουρανό, το άπειρο. Στον κόσμο αυτό δεν ισχύουν νόμοι. Εδώ δεν ισχύει τίποτα. Εδώ όλα είναι δυνατά, όσο και αδύνατα».
Ο πόλεμος μαίνεται στη Σιβηρία και στο Καύκασο και χιλιάδες πρόσφυγες, με τη βοήθεια διεθνών οργανισμών, κατακλύζουν τα αστικά κέντρα. Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα αναταραχής, μια ομάδα συνωμοτών οργανώνει την ανατροπή των συσχετισμών εξουσίας και οραματίζεται την κατάκτηση του κόσμου.
Ενώ όμως στη Ρωσία η εξουσία έχει καταληφθεί από τους συνωμότες κι η Αμερική είναι έτοιμη να πέσει θύμα της πλεκτάνης, κάποιοι εμμένουν στις αξίες ενός ειρηνικού, αρμονικού κόσμου.
Από τη Μόσχα, τις στέπες της Ρωσίας και τον Καύκασο ως την πολύβουη Νέα Υόρκη και τους τρομακτικούς λαβύρινθους του Διαδικτύου οι ήρωες της ιστορίας, θύματα και θύτες, συμμετέχουν σε μια σύγκρουση που μπορεί να ανατρέψει τον κόσμο.

Τίτλος βιβλίου:Μόσχα - Νέα Υόρκη ο αντεστραμμένος κόσμος
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Καλαμβρέζος Διονύσης (Συγγραφέας)
ISBN:9789601404899
Σειρά εκδότη:Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες