Μόνος εναντίον όλων

Η στρατηγική των διαπραγματεύσεων
Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2009
ISBN:
9789601633060
Σελίδες:
268
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μόνος εναντίον όλων
Τιμή εκδότη:€17,76
Η τιμή μας: €15,98
στο καλάθι
Μόνος εναντίον όλων
Επιδιώκουμε διάφορες ωφέλειες και για τον λόγο αυτό αναπτύσσουμε περισσότερες δραστηριότητες και σχέσεις. Οι επιδιώξεις μας αυτές συναντούν πολλές φορές εμπόδια, αφού όσοι εμπλέκονται στις δραστηριότητες και στις σχέσεις μας επιδιώκουν τις δικές τους ωφέλειες, που πιστεύουν ότι ικανοποιούνται εις βάρος των δικών μας.

Για να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδια αυτά, διαπραγματευόμαστε, χρησιμοποιώντας περιορισμένα μέσα, όπως χρήμα, χρόνο, πιέσεις, επιχειρήματα, δικαιολογίες, ανταλλάγματα, γνώσεις.

Αυτό σημαίνει ότι, για να αποκτήσουμε τις διάφορες ωφέλειές μας, δεν αρκεί να γνωρίζουμε πώς θα αποκτήσουμε τη μέγιστη ωφέλεια από τη μία σχέση μας, αλλά πώς θα κατανείμουμε τα περιορισμένα μέσα μας, με τέτοιον τρόπο ώστε να εξασφαλίσουμε τη συνολικά μεγαλύτερη ωφέλεια από όλες τις παράλληλες σχέσεις μας. Αυτό είναι απαραίτητο, αφού η απόκτηση της μέγιστης ωφέλειας από τη μία σχέση μας θέτει σε κίνδυνο τις ωφέλειες από όλες τις υπόλοιπες σχέσεις μας, λόγω των περιορισμένων μέσων μας.

Στην προσπάθειά μας να ισορροπήσουμε τις περιορισμένες δυνάμεις μας για να πετύχουμε τη συνολικά μεγαλύτερη ωφέλεια από όλες τις σχέσεις μας, ο καθένας μας είναι "Μόνος εναντίον όλων".
Τίτλος βιβλίου:Μόνος εναντίον όλων
Υπότιτλος βιβλίου:Η στρατηγική των διαπραγματεύσεων
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Νικολόπουλος, Ανδρέας Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789601633060
Σειρά εκδότη:Θεωρητικές Επιστήμες
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2009
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες