Νομοθεσία των δημοσίων έργων (τ.4)

Ενημέρωση μέχρι Οκτώβριο 2001
Εκδότης:
Σάκκουλας Αντ. Ν.
Έτος:
2001
ISBN:
9789601506142
Σελίδες:
887
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Νομοθεσία των δημοσίων έργων
Εκτός κυκλοφορίας
Νομοθεσία των δημοσίων έργων (τ.4)
Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται νομοθετικά κλ.π. κείμενα του τομέα των δημοσίων έργων της τελευταίας τριετίας και ειδικότερα οι τροποποιήσεις της υφιστάμενης νομοθεσίας, ο νέος Νόμος για τις συγχωνεύσεις και οι σχετικές Εγκύκλιοι, Οδηγίες, Υπουργικές αποφάσεις, Γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κ.λ.π.
Το πρώτο μέρος του βιβλίου έχει αφιερωθεί στην Κωδικοποίηση του Ν. 1418/84, δηλαδή του βασικού νόμου για τα δημόσια έργα, σύμφωνα με τις αλλεπάλληλες μέχρι σήμερα τροποποιήσεις του.
Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, δύο Ερμηνευτικές Ανακοινώσεις της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων σχετικά με τις δημόσιες συμβάσεις και με τις συμβάσεις παραχώρησης. Οι Ανακοινώσεις αυτές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για θέματα που αναφύονται σχετικά με τις συμβάσεις εκτέλεσης δημοσίων έργων και τις συμβάσεις παραχώρησης (αυτοχρηματοδοτούμενα, συγχρηματοδοτούμενα έργα κ.λπ.).
Τέλος το αλφαβητικό ευρετήριο του βιβλίου είναι, όπως και των προηγούμενων τόμων, ιδιαίτερα επιμελημένο ώστε οι παραπομπές να είναι ουσιαστικές και στα πραγματικά ενδιαφέροντα σημεία του κειμένου.
Η σειρά των τεσσάρων πλέον τόμων της Νομοθεσίας των Δημοσίων Έργων του Ντίνου Χρ. Ρόβλια, Φιλιώς Μεντή και Έφης Καράβη, καλύπτει το σύνολο των νομοθετικών εξελίξεων στα δημόσια έργα της τελευταίας δεκαπενταετίας.
Τίτλος βιβλίου:Νομοθεσία των δημοσίων έργων
Υπότιτλος βιβλίου:Ενημέρωση μέχρι Οκτώβριο 2001
Εκδότης:Σάκκουλας Αντ. Ν.
Συντελεστές βιβλίου:Καράβη, Έφη Ι. (Συγγραφέας)
Μεντή, Φιλιώ Ν. (Συγγραφέας)
Ρόβλιας Ντίνος Χ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789601506142
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες