Ήρωες και εραστές

Εκδότης:
Μεταίχμιο
Έτος:
2009
ISBN:
9789604555529
Σελίδες:
401
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ήρωες και εραστές
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ήρωες και εραστές
Στο τέλος του τρίτου αιώνα π.Χ., καθώς ο πολυετής πόλεμος της Ρώμης με την Καρχηδόνα πλησίαζε στο τέλος του, μια νέα απειλή έκανε την εμφάνισή της στην Ανατολή -ο αδίστακτος, φιλόδοξος βασιλιάς της Μακεδονίας Φίλιππος Ε΄, ο οποίος έκανε επιδρομές στις ανεξάρτητες πόλεις-κράτη της Ελλάδας και απειλούσε την ίδια τη Ρώμη.

Με φόντο την ιστορική αυτή περίοδο, ο Μάρκος, ένας νεαρός Ρωμαίος, σαλπάρει από την Ιταλία για Κέρκυρα με τον πατέρα του. Στο ταξίδι τούς στήνουν ενέδρα πειρατές με αρχηγό τον άγριο Δικαίαρχο. Ο πατέρας του Μάρκου θυσιάζει τη ζωή του για να σώσει τον γιο του.

Ο Μάρκος ορκίζεται να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, ξεκινώντας έτσι ένα ταξίδι πνευματικής και συναισθηματικής εξέλιξης που θα διαπλάσει καταλυτικά τον χαρακτήρα του. Γίνεται έμπιστος μεγάλων στρατηγών και πολιτικών και μπλέκεται στην καρδιά της πολεμικής σύγκρουσης, ταξιδεύοντας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Ιταλίας σε μια εποχή πολιτικών αναταραχών και πολιτισμικών αλλαγών. Το ταξίδι του θα τον οδηγήσει να εκπληρώσει το απρόσμενο πεπρωμένο του.

Ένα εντυπωσιακό μυθιστόρημα για την αγάπη, την απώλεια και τέλος τη λύτρωση.
Τίτλος βιβλίου:Ήρωες και εραστές
Τίτλος πρωτότυπου:Of Merchants and Heroes
Εκδότης:Μεταίχμιο
Συντελεστές βιβλίου:Waters, Paul (Συγγραφέας)
Καλοβυρνάς, Λύο (Μεταφραστής)
ISBN:9789604555529
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2009
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Ιστορικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες