Έλεγχος κυκλωμάτων και μετρήσεων με Η/Υ

Εφαρμογές: Μετατροπείς αναλογικού και ψηφιακού σήματος: Σειριακή και παράλληλη θύρα: Η θύρα USB: Μικροελεγκτές PIC 16F84 και Motorola 6805: Παραδείγματα σε QBasic και Visual Basic
Εκδότης:
Τζιόλα
Έτος:
2002
ISBN:
9789608050679
Σελίδες:
428
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Έλεγχος κυκλωμάτων και μετρήσεων με Η/Υ
Τιμή εκδότη:€25,85
Η τιμή μας: €23,27
Έλεγχος κυκλωμάτων και μετρήσεων με Η/Υ
Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στις βασικές αρχές της ψηφιακής παραγωγής, συλλογής και μετάδοσης σημάτων, για τον έλεγχο συσκευών, με τη βοήθεια υπολογιστών και μικροελεγκτών.
Απευθύνεται στους σπουδαστές της ηλεκτρονικής, των υπολογιστών, αλλά και όλων των τεχνολογικά εφαρμοσμένων επιστημών. Μπορεί να προσφέρει χρήσιμες γνώσεις σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν στις πρακτικές τεχνικές της αυτοματοποίησης και των μετρήσεων.
Τα κυκλώματα που περιλαμβάνονται έχουν όλα ελεγχθεί και χρησιμοποιηθεί σε πρακτικές διατάξεις. Έχουν σχεδιαστεί με το κριτήριο να υλοποιούνται με φθηνά ηλεκτρονικά εξαρτήματα, που να βρίσκονται εύκολα στην ελληνική αγορά.
Τίτλος βιβλίου:Έλεγχος κυκλωμάτων και μετρήσεων με Η/Υ
Υπότιτλος βιβλίου:Εφαρμογές: Μετατροπείς αναλογικού και ψηφιακού σήματος: Σειριακή και παράλληλη θύρα: Η θύρα USB: Μικροελεγκτές PIC 16F84 και Motorola 6805: Παραδείγματα σε QBasic και Visual Basic
Περιέχει:CD-ROM
Εκδότης:Τζιόλα
Συντελεστές βιβλίου:Καλόμοιρος, Ιωάννης (Συγγραφέας)
Μπουλταδάκης, Στυλιανός (Συγγραφέας)
Πεταλάς, Ιωάννης (Συγγραφέας)
ISBN:9789608050679
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2002
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες