Με την άκρη του ματιού του

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2002
ISBN:
9789604507221
Σελίδες:
826
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Με την άκρη του ματιού του
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Με την άκρη του ματιού του
Στο Μπράιτ Μπιτς της Καλιφόρνιας, μια μέρα που θ' αλλάξει για πάντα τη ζωή ολόκληρης της οικογένειάς του, γεννιέται ο Μπαρθόλομιου Λάμπιον, ένα παιδί που όλοι συμφωνούν ότι τα ασυνήθιστα μάτια του είναι τα πιο όμορφα που έχουν αντικρίσει ποτέ.
Την ίδια μέρα, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, ένας άνθρωπος βίαιος και αδίστακτος μαθαίνει πως έχει ένα θανάσιμο εχθρό που ονομάζεται Μπαρθόλομιου. Δεν ξέρει ποιος είναι, αλλά το να τον βρει και να τον εξοντώσει γίνεται σκοπός της ζωής του. Και στο Σαν Φρανσίσκο γεννιέται ένα κοριτσάκι που η μοίρα του συνδέεται μυστηριωδώς με το πεπρωμένο του Μπάρτι Λάμπιον και του ανθρώπου που τον καταδιώκει.
Στα τρία του χρόνια ο Μπάρτι τυφλώνεται, όταν και τα δυο του μάτια προσβάλλονται από καρκίνο, αλλά μαθαίνει να ζει στο σκοτάδι και εξελίσσεται σ' ένα παιδί-θαύμα. Η μητέρα του, μια ξεχωριστή γυναίκα, τον διαβεβαιώνει συνέχεια πως καθετί στον κόσμο συμβαίνει για κάποιον σκοπό, πως ακόμη και στον πόνο υπάρχει ένα απώτερο νόημα κι ότι η ζωή του μπορεί να επηρεάσει βαθιά, με τρόπους ανεξιχνίαστους, τις ζωές ανθρώπων που ίσως καν δεν γνωρίζει ακόμη.
Στα δεκατρία του, ο Μπαρθόλομιου ξαναβρίσκει το φως του... Το πως γίνεται αυτό, ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει, όπως και το καθετί στη θαυμαστή ζωή του, συνθέτουν ένα συγκλονιστικό ταξίδι θάρρους και αγάπης, αγωνίας και περιπέτειας, που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα και αποτελεί το πιο ουσιώδες και το πιο μεγαλεπήβολο έργο που έγραψε ποτέ ο Dean Koontz.
Τίτλος βιβλίου:Με την άκρη του ματιού του
Τίτλος πρωτότυπου:From the corner of his eye
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Koontz, Dean R. (Συγγραφέας)
Οικονομοπούλου, Ελένη, μεταφράστρια (Μεταφραστής)
ISBN:9789604507221
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες