Κως

Πεζοπορικός χάρτης
Εκδότης:
Σκάι
Έτος:
2009
ISBN:
9789606845741
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κως
Τιμή εκδότη:€7,68
Η τιμή μας: €6,91
Κως
Ο καλύτερος χάρτης της Κω, διότι:

Είναι ο πρώτος GIS χάρτης του νησιού, δηλαδή για πρώτη φορά χαρτογραφείται η Κως με τοπογραφική ακρίβεια αντίστοιχη της κλίμακας του χάρτη.

Για πρώτη φορά εμφανίζεται με τέτοια πληρότητα το οδικό δίκτυο του νησιού. Κάθε δρόμος, ακόμα και οι δευτερεύοντες χωματόδρομοι και τα αδιέξοδα, αποτυπώνονται με ακρίβεια στον χάρτη. Το κεντρικό οδικό δίκτυο αποτυπώνεται βεβαίως με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, όπως και οι κατοικημένες περιοχές, το αεροδρόμιο, τα λιμάνια, και όλη η τουριστική υποδομή του νησιού.

Είναι αδιάβροχος και δεν σκίζεται. Μπορείτε να τον διπλώσετε και να τον ξεδιπλώσετε χιλιάδες φορές, μπορείτε να τον βουτήξετε στη θάλασσα, να τον αφήσετε στη βροχή. Ο χάρτης αυτός δεν θα πάθει τίποτα!

Είναι η πρώτη φορά που χαρτογραφείται η ακτογραμμή του νησιού. Η δουλειά αυτή έγινε με το ειδικά εξοπλισμένο χαρτογραφικό σκάφος της TERRAIN, και ειδικά εκπαιδευμένο πλήρωμα. Έτσι, μπορείτε να δείτε όλες τις παραλίες του νησιού, ακόμα και την πιο μικρή αμμουδιά! Και μάλιστα, σημειώνονται όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε παραλίας: αν είναι αμμουδερή ή βοτσαλένια, αν έχει φυσική σκιά από δέντρα, αν έχει νερό, αν έχει beach bar ή οργανωμένα θαλάσσια σπορ, αν ο βυθός μπροστά της είναι αμμώδης ή βραχώδης (για να ξέρετε που θα ρίξετε άγκυρα).
Τίτλος βιβλίου:Κως (Χάρτης)
Υπότιτλος βιβλίου:Πεζοπορικός χάρτης
Εκδότης:Σκάι
Συντελεστές βιβλίου:Γιαλεσάκη, Αναστασία (Μεταφραστής)
Σταμάτης, Δημήτρης (Επιμελητής)
Ψημένος, Στέφανος Γ. (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789606845741
Σειρά εκδότη:Χάρτες
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2009
Σημείωση:Κλίμακα: 1:45.000
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Γενικά Βιβλία > Ταξιδιωτικοί Οδηγοί - Χάρτες > Ελλάδα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες