Κοστολόγηση

Εκδότης:
Interbooks
Έτος:
2002
ISBN:
9789603901075
Σελίδες:
321
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κοστολόγηση
Τιμή εκδότη:€28,62
Η τιμή μας: €25,76
στο καλάθι
Κοστολόγηση
Το βιβλίο αυτό είναι σχεδιασμένο να εφοδιάσει το σπουδαστή με μια ολοκληρωμένη γνώση της θεωρίας και της πρακτικής της κοστολόγησης.
Στόχος είναι να βοηθήσει: 1) στην κατανόηση των πληροφοριών που παράγονται από τη χρήση των συστημάτων κοστολόγησης και 2) στην ερμηνεία και τη χρήση των κοστολογικών πληροφοριών.
Η κατάταξη της ύλης ακολουθεί το περίγραμμα και τις κλασσικές αρχές διδασκαλίας του μαθήματος, όπως αυτό διδάσκεται στους περισσότερους χώρους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Το βιβλίο καλύπτει αναλυτικά τις αρχές, τις τεχνικές και τις μεθόδους που εμπεριέχονται στη λογιστική κόστους. Στο πρώτο και δεύτερο μέρος υπάρχει λεπτομερής κάλυψη των αντικειμενικών σκοπών, των αρχών, των τεχνικών και των μεθόδων της κοστολόγησης που συνδέονται με την ανάλυση, τη συγκέντρωση και την κατανομή του κόστους. Τα μέρη τρίτο και τέταρτο αφορούν τη χρήση των κοστολογικών πληροφοριών στον σχεδιασμό, τον έλεγχο και τη λήψη αποφάσεων. Σε όλα τα μέρη η θεωρία συνοδεύεται από πρακτικά παραδείγματα που αναδεικνύουν την σπουδαιότητα και τις συσχετίσεις των διαφόρων κοστολογικών απόψεων. [...]
Τίτλος βιβλίου:Κοστολόγηση
Εκδότης:Interbooks
Συντελεστές βιβλίου:Δημοπούλου - Δημάκη, Ιωάννα (Συγγραφέας)
ISBN:9789603901075
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες