Το μικρό βιβλίο του υπολογιστή για τα ελληνικά Windows XP

Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2002
ISBN:
9789602095423
Σελίδες:
157
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μικρό βιβλίο του υπολογιστή για τα ελληνικά Windows XP
Τιμή εκδότη:€9,50
Η τιμή μας: €8,55
Το μικρό βιβλίο του υπολογιστή για τα ελληνικά Windows XP
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αισθάνεστε ντροπή! Πολλοί άλλοι πριν από σας βρέθηκαν στην ίδια δυσάρεστη θέση (και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν και ακόμη περισσότεροι στο μέλλον). Μόλις ανοίξατε τα κουτιά που περιείχαν τα καινούργια σας αποκτήματα: ένα γυαλιστερό υπολογιστή (μμμ, τέλος πάντων, όχι και ακριβώς γυαλιστερό αλλά κάπως σαγρέ μπεζ), μία οθόνη, ένα πληκτρολόγιο, έναν εκτυπωτή, κι ένας θεός ξέρει τι άλλα καλούδια... Κάθεστε λοιπόν και τα κοιτάζετε αμήχανοι και λίγο φοβισμένοι. "Τι κάνω τώρα μ' όλα τούτα; Πού πάει τι;" αναρωτιέστε. "Πώς θα το κουμαντάρω αυτό το πράγμα;" Ηρεμείστε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Για σας ακριβώς γράψαμε το βιβλίο αυτό. Καθήστε αναπαυτικά και ανοίξτε το. Από την αρχή μέχρι το τέλος, είναι γεμάτο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείτε σεις, ένας αρχάριος, για να τα βγάλετε πέρα με τον τρομερό δράκο της πληροφορικής. Το βιβλίο αυτό αποτελείται από τρία τελείως ανατομικά μέρη:
Καλό ξεκίνημα. Από εδώ θα ξεκινήσετε τη φοβερή και τρομερή διαδικασία συναρμολόγησης του συστήματος και σύνδεσης των διαφόρων συσκευών μεταξύ τους. Εδώ θα κάνετε και την πρώτη σας γνωριμία με τα καλικαντζαράκια που ζουν στο εσωτερικό του υπολογιστή σας και εμφανίζονται στην οθόνη του με το όνομα Windows Me.
Εργασία στα Windows XP. Στο μέρος αυτό, θα προχωρήσετε τη γνωριμία σας με τα Windows XP και θα μάθετε πως να κάνετε απαραίτητα και βασικά πράγματα με αυτά. Σε βοήθειά σας θα σπεύσουν πολλές εικόνες οθονών του προγράμματος, για να μη χαθείτε στα βαθιά.
Ο υπολογιστής (πρόσθετες πληροφορίες). Αν είστε κάπως πιο φιλομαθείς, στο μέρος αυτό θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για καθένα από τα εξαρτήματα που κατοικούν στο εσωτερικό του υπολογιστή σας ή στην άμεση γειτονιά του. Με απλή γλώσσα, σκληροί δίσκοι και δισκέτες, οθόνες, μνήμη, εκτυπωτές και όλα αυτά στα οποία επενδύσατε τα ωραία σας χρήματα (αλλά και πολλά άλλα που περιμένουν να επενδύσετε σε αυτά) σας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους.
Όλα αυτά είναι γαρνιρισμένα με μία πλούσια δόση εικόνων, φωτογραφιών και παραπομπών σε σχετική βιβλιογραφία (για τους πιο φιλομαθείς), για να μην αισθανθείτε ποτέ ξανά έξω από τα νερά σας.
Τίτλος βιβλίου:Το μικρό βιβλίο του υπολογιστή για τα ελληνικά Windows XP
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN:9789602095423
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες