Οι νάνοι του θανάτου

Εκδότης:
Πόλις
Έτος:
2002
ISBN:
9789608132641
Σελίδες:
224
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι νάνοι του θανάτου
Τιμή εκδότη:€17,70
Η τιμή μας: €15,93
στο καλάθι
Οι νάνοι του θανάτου
Ο Γουίλιαμ είναι νέος, ταλαντούχος και φιλόδοξος μουσικός. Η ζωή του κυλάει ανάμεσα στα τζαζ κλαμπ και τις εργατικές πολυκατοικίες του Λονδίνου, μα ένα σωρό απογοητεύσεις τον βασανίζουν: τα δεξιοτεχνικά και μελωδικά κομμάτια που γράφει καταντάνε θλιβερές παρωδίες ραπ στα χέρια του συγκροτήματός του· η όμορφη και ψυχρή Μάντλιν γίνεται όλο και πιο απόμακρη· ακόμη και η αναμονή του λεωφορείου ένα Κυριακάτικο πρωινό απαιτεί ηρωισμό.
Τα πράγματα δύσκολα θα μπορούσαν να πάνε χειρότερα, κι όμως πάνε... Ο άτυχος Γουίλιαμ γίνεται ο μοναδικός μάρτυρας μιας αλλόκοτης δολοφονίας.
Με άγριο χιούμορ και ρυθμό που θυμίζει τις καλύτερες στιγμές της ποπ μουσικής, ο Κόου, σ' αυτό το διασκεδαστικό μυθιστόρημα (γραμμένο το 1990, πριν από το Τι ωραίο Πλιάτσiκο!) μας κάνει να ανακαλύψουμε το Λονδίνο των μουσικών, καπριτσιόζες κόρες αριστοκρατικών οικογενειών, σκωτσέζες μπαργούμεν και κουκουλοφόρους νάνους φονιάδες.

"...Μιλά για το τι σημαίνει να είσαι νέος, φτωχός, μπερδεμένος και ερωτευμένος. Αλλά δεν παύει να είναι και ένα πολύ αστείο βιβλίο... Ευφυές οξυδερκές και πνευματώδες".
The Guardian
Τίτλος βιβλίου:Οι νάνοι του θανάτου
Τίτλος πρωτότυπου:The Dwarves of Death
Εκδότης:Πόλις
Συντελεστές βιβλίου:Coe, Jonathan, 1961- (Συγγραφέας)
Παπαδημητρίου Χίλντα (Μεταφραστής)
ISBN:9789608132641
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες