Philip K. Dick

Βιογραφία
Εκδότης:
Ανατολικός
Έτος:
2001
ISBN:
9789608429284
Σελίδες:
108
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Philip K. Dick
Τιμή εκδότη:€12,60
Η τιμή μας: €11,34
στο καλάθι
Philip K. Dick
Ο Philip K. Dick, όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας το χρονικό της ζωής του, ήταν μια ταραγμένη προσωπικότητα. Δαίμονες πραγματικοί και φανταστικοί τον καταδίωκαν από την παιδική του ηλικία μέχρι την ημέρα του θανάτου του.
Ο Philip K. Dick ήταν ένας δύσκολος άνθρωπος αλλά και μια ιδιοφυία που το μυαλό του ταξίδευε σε άλλες πραγματικότητες χωρίς όμως να χάνει την επαφή με το αληθινό. Αμφισβητούσε τα πάντα και είχε την ξεχωριστή δύναμη να μας μεταφέρει, μέσα από τα μυθιστορήματά του, αυτήν την αμφιβολία, αυτό το παιχνίδι ανάμεσα στην αλήθεια και την ψευδαίσθηση, το ανθρώπινο και το μη-ανθρώπινο.
Αυτό το λεύκωμα-βιογραφία, είναι ένας μικρός φόρος τιμής στον μεγαλύτερο και σημαντικότερο ίσως συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας του 20ού αιώνα με πάρα πολλά στοιχεία από τη ζωή του μέσα από μία πλήρη και εκτεταμμένη χρονολογική βιογραφία, που περιλαμβάνει άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του και αξιολόγηση όλων των βιβλίων του, ενδιαφέροντα δικά του άρθρα, και την πλήρη βιογραφία του, ελληνική και ξένη.
Ένα μοναδικό λεύκωμα, μια ξεχωριστή βιογραφία.
Τίτλος βιβλίου:Philip K. Dick
Υπότιτλος βιβλίου:Βιογραφία
Εκδότης:Ανατολικός
Συντελεστές βιβλίου:Τσαπίλης Πέτρος Α. (Επιμελητής)
ISBN:9789608429284
Σειρά εκδότη:Βιογραφίες
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες