Πίσω από το ουράνιο τόξο

Εκδότης:
Plaza
Έτος:
2002
ISBN:
9789603731290
Σελίδες:
507
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πίσω από το ουράνιο τόξο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Πίσω από το ουράνιο τόξο
Βρέθηκαν μπροστά της την ημέρα της αποφοίτησής της. Μισό εκατομμύριο δολάρια μέσα σε μια υφασμάτινη σακούλα. Τα χρήματα που χρειαζόταν για να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση. Χρήματα, ωστόσο, που δεν της ανήκαν. Η Άνι Ντέιζι Κλαρκ ορκίστηκε να τα επιστρέψει κάποτε - μέχρι τελευταίας δεκάρας. Και τα κράτησε.
Δέκα χρόνια αργότερα η Άνι είναι ιδιοκτήτρια μιας επιτυχημένης αλυσίδας καφέ-μπαρ και έχει δεσμό με τον Γκρέισον Πάρκερ, ένα γοητευτικό ιδιοκτήτη φυτείας καφέ. Η ζωή τής χαμογελά διάπλατα. Το παρελθόν όμως εισβάλλει στη ζωή της απειλητικά. Κάποιος είναι αποφασισμένος να λύσει το μυστήριο μιας τραπεζικής ληστείας που έγινε πριν από μία δεκαετία. Και ένας οργισμένος ληστής που εξέτισε την ποινή του, σκοπεύει να διεκδικήσει το μερίδιό του - που ποτέ δεν πήρε.
Ξαφνικά η Άνι βρίσκεται στο επίκεντρο μιας θανάσιμης καταδίωξης και πρέπει να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις, αν δε θέλει να δει τον κόσμο της να καταρρέει. Αν δε θέλει να χάσει εκείνο που αξίζει πάνω απ' όλα - το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης.
Τίτλος βιβλίου:Πίσω από το ουράνιο τόξο
Τίτλος πρωτότυπου:Annie's Rainbow
Εκδότης:Plaza
Συντελεστές βιβλίου:Michaels, Fern (Συγγραφέας)
Τούσα, Δέσποινα (Μεταφραστής)
Λαναρά, Έλενα (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789603731290
Σειρά εκδότη:Plaza
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες