Την ώρα του Κικέρωνα

Ιστορικό μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2002
ISBN:
9789601406091
Σελίδες:
508
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Την ώρα του Κικέρωνα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Την ώρα του Κικέρωνα
Ρώμη, 56 π.Χ.: Ο σπουδαίος στρατηγός Πομπήιος έχει κατακτήσει την Ανατολή. Ο Ιούλιος Καίσαρας μάχεται τους Γαλάτες. Μόνο η Αίγυπτος, με τους αμύθητους θησαυρούς της, εξακολουθεί να αντιστέκεται στη ρωμαϊκή κατάκτηση.
Η Αιώνια Πόλη έχει γίνει ακόμα πιο διεφθαρμένη, καθώς η τελευταία γενιά της ρωμαϊκής Δημοκρατίας αρέσκεται σε πισώπλατα πολιτικά μαχαιρώματα, ατέλειωτες δίκες, ερωτικά σκάνδαλα και, σε κάποιες περιπτώσεις, σε φόνους. Το αποκορύφωμα είναι οι δολοφονικές απόπειρες εναντίον των μελών μιας αιγυπτιακής αντιπροσωπίας. Ο επικεφαλής της, ο Δίωνας ο Αλεξανδρινός, βέβαιος ότι θα είναι το επόμενο θύμα, ζητάει από τον παλιό του φίλο, τον Γορδιανό τον Ερευνητή, να τον βοηθήσει. Εκείνος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη διεφθαρμένη ρωμαϊκή κοινωνία, όπου τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται.

Η διαβόητη καλλονή Κλωδία, ο αλαζόνας νομικός Μάρκος Καίλιος, ο ερωτοχτυπημένος ποιητής Κάτουλλος, ο ευνούχος ιερέας της Κυβέλης Τρυγονίωνας, ο πολιτικός και ρήτορας Κικέρωνας, όλοι τους μετέχουν σε ένα επικίνδυνο, γοητευτικό παιχνίδι λαγνείας και θανάτου, με φόντο μια από τις διασημότερες δίκες της ιστορίας.

Τίτλος βιβλίου:Την ώρα του Κικέρωνα
Υπότιτλος βιβλίου:Ιστορικό μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:The venus throw
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Saylor, Steven (Συγγραφέας)
Παππά, Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789601406091
Σειρά εκδότη:Ιστορικό Μυθιστόρημα
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Ιστορικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες