Ο διαμαντένιος δρόμος

Εκδότης:
Αρχέτυπο
Έτος:
2002
ISBN:
9789607928849
Σελίδες:
288
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο διαμαντένιος δρόμος
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο διαμαντένιος δρόμος
Η λέξη ταξιδεύω για τους αρχαίους Έλληνες σήμαινε "οδεύω τα άξια".
Αυτό ακριβώς συνέβη στο νεαρό -τότε- Όλε Νυντάλ, που ανυποψίαστος ξεκίνησε να ζήσει με την αγαπημένη του Χάννα έναν "εξωτικό" μήνα του μέλιτος στο Νεπάλ. Η περιήγησή τους στην Ανατολή ήταν η αφετηρία ενός πολύ πιο μακρινού ταξιδιού Γνώσης, Ενδοσκόπησης, Αυτοβελτίωσης, Προσφοράς και Δημιουργίας. Μια πραγματική οδός προς τα άξια.
Από τις παγωμένες εκτάσεις της Δανίας, στα μυστηριακά μοναστήρια των Θιβετανικών Γενεαλογιών. Από την αλαζονική ερειστικότητα, στη στοργική συντροφικότητα προς όλα τα ανθρώπινα όντα. Από τα γλιστερά μονοπάτια των παραισθησιογόνων, στις ευχές και τους όρκους των Μποντισάτβα. Από το κατασπατάλημα της ύπαρξής τους, στο Διαμαντένιο Δρόμο της Γενεαλογίας Κάρμα Καγκιού. Ο Όλε και η Χάννα Νυντάλ, με μόνο οδηγό την αγάπη που τους έδενε και την ισχυρή τους θέληση για την Αλήθεια, βάδισαν σε μονοπάτια που κάποιοι άλλοι άνθρωποι μόνο να τα φαντάζονται μπορούν.
Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη έκδοσή του, το βιβλίο αυτό παραμένει μια απίστευτα καλογραμμένη ταξιδιωτική διήγηση, μια νουβέλα αγάπης, αλλά κι ένας καλός οδηγός για όποιον θέλει να γνωρίσει τις βασικές διδασκαλίες του Διαμαντένιου Δρόμου. Ωστόσο δεν παύει να είναι κι ένα γιγαντιαίο παγοθραυστικό, απόλυτα ικανό να κατακερματίσει τους πάγους οποιασδήποτε αδιάφορης συνείδησης και να την οδηγήσει στην Αλήθεια της Αγάπης.
Κάντε το δώρο σ' αυτούς που σας αντιπαθούν!!!
Τίτλος βιβλίου:Ο διαμαντένιος δρόμος
Τίτλος πρωτότυπου:The diamond way
Εκδότης:Αρχέτυπο
Συντελεστές βιβλίου:Nydahl, Ole (Συγγραφέας)
Συκιώτης, Βαγγέλης (Μεταφραστής)
ISBN:9789607928849
Σειρά εκδότη:Δρόμοι της Γνώσης
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2002, 1η έκδοση
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες