Σσσσς, το μωρό κοιμάται!

Ένα πρωτότυπο βιβλίο με αυθεντικούς ήχους
Εκδότης:
Σαββάλας
Έτος:
2004
ISBN:
9789604234097
Σελίδες:
14
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Σσσσς, το μωρό κοιμάται!
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Σσσσς, το μωρό κοιμάται!
Τι συμβαίνει όταν η μαμά βγαίνει για ψώνια και ο μπαμπάς προσέχει το μωρό που κοιμάται; Είναι σίγουρος πως μπορεί να φροντίσει τα πάντα μόνος του χωρίς να ανησυχήσει το μικρό μπόμπιρα...
Στην προσπάθειά του όμως αυτή συμβαίνουν μικρά και αναπάντεχα φυσικά ατυχήματα, τα οποία μπορούν ανά πάσα στιγμή να ξυπνήσουν το μωρό. Το ρολόι που χτυπάει κινδυνεύει να ξυπνήσει το μωρό και ενώ ο μπαμπάς τρέχει να το κλείσει πατάει την ουρά της γάτας που ουρλιάζει. Πιάτα που σπάνε, ο καημένος ο μπαμπάς που κατρακυλάει στις σκάλες, ένα σωρό ζωντανοί ήχοι ακούγονται στο άνοιγμα κάθε σελίδας και μας μεταφέρουν τον πανζουρλισμό που γίνεται στο σπίτι και κάνει τον μπαμπά έξαλλο.
Απίστευτα περιστατικά, κωμικές καταστάσεις ειδικά φτιαγμένες για να διασκεδάζουν τα μικρά παιδιά, σε μια έκδοση που θα διασκεδάσει ακόμα και τους μεγάλους με την πρωτοτυπία και τη ζωντάνια των ήχων και την ποιότητα της εικονογράφησης.
Μια όμορφη ιστορία με μικρά και ενδιαφέροντα αναπάντεχα, που θα διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους και θα τους μάθει να ξεχωρίζουν τους ήχους του σπιτιού.
Τίτλος βιβλίου:Σσσσς, το μωρό κοιμάται!
Υπότιτλος βιβλίου:Ένα πρωτότυπο βιβλίο με αυθεντικούς ήχους
Εκδότης:Σαββάλας
Συντελεστές βιβλίου:Allen, Jonathan (Συγγραφέας)
Allen, Jonathan (Εικονογράφος)
ISBN:9789604234097
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Ηλικίες:3+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία > Ηλικία 3+
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες