Περιπτωσιολογικές διερευνήσεις εταιρικών θεμάτων

Λογιστική εταιριών
Εκδότης:
Παπαζήσης
Έτος:
2002
ISBN:
9789600215960
Σελίδες:
439
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Περιπτωσιολογικές διερευνήσεις εταιρικών θεμάτων
Τιμή εκδότη:€28,62
Η τιμή μας: €25,76
στο καλάθι
Περιπτωσιολογικές διερευνήσεις εταιρικών θεμάτων
Η εργασία αυτή αναφέρεται σε προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η Λογιστική, όταν -εμβόλιμα κατά τις διαδικασίες της γεγονότα, συμβαίνει να συνδέονται και να συναρτώνται άμεσα με το ότι κάποιες επιχειρήσεις είναι «εταιρικές».
Η όλη προσπάθεια, επικεντρώνεται στο πως μπορούν οι ασχολούμενοι, υπό την όποια ιδιότητά τους με το αντικείμενο της «Λογιστικής Εταιριών», να γίνονται όλο και περισσότερο αποτελεσματικοί κατά την αντιμετώπιση των αντίστοιχων εταιρικών προβλημάτων.
Το βιβλίο αποτελείται από δυο κύρια μέρη:
- Στο πρώτο μέρος, αναπτύσσεται το, για τους πλέον συνηθέστερους στην ελληνική πραγματικότητα εταιρικούς τύπους, σχετικό θεωρητικό υπόβαθρο καθώς και η ανάλογη τεκμηρίωση, βασισμένα στην αντίστοιχη νομοθεσία και λογιστική θεωρία και πρακτική, ενώ ταυτόχρονα "υπηρετούνται" από μια σειρά "συνοπτικών οδηγών" και πινάκων με "κωδικούς - κλειδιά", μα κυρίως από μεγάλο αριθμό αντίστοιχων παραδειγμάτων.
- Στο δεύτερο μέρος, παρατίθεται μια σειρά αντίστοιχων "case studies" ομαδοποιημένων σε ενιαίες ενότητες, α) σύσταση των εταιριών, β) χειρισμός αποτελεσμάτων, γ) μεταβολές εταιρικού κεφαλαίου, δ) λύση - εκκαθάριση εταιριών κ.λπ., που όλες τους επίσης συνοδεύονται από αντίστοιχους "συνοπτικούς οδηγούς" και πίνακες με "κωδικούς-κλειδιά" κατά περίπτωση.
Αποστολή των σελίδων αυτών, είναι κατ' αρχήν η υποστήριξη των φοιτητών - σπουδαστών διοικητικο-οικονομικών σπουδών από πλευράς εναρμονισμένης με τις σημερινές απαιτήσεις βιβλιογραφίας. Κυρίως όμως, οι "ειδικοί επαγγελματίες" του κλάδου είτε ως σύμβουλοι επιχειρήσεων, λογιστές κ.ά. αλλά είτε ως καθηγητές - εκπαιδευτές επί του αντικειμένου, θα βρουν στο βιβλίο αυτό ένα σύγχρονο και συνάμα αποτελεσματικό "εργαλείο" για τη δουλειά τους.

Τίτλος βιβλίου:Περιπτωσιολογικές διερευνήσεις εταιρικών θεμάτων
Υπότιτλος βιβλίου:Λογιστική εταιριών
Εκδότης:Παπαζήσης
Συντελεστές βιβλίου:Μακρυγιωργάκης, Μάριος Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789600215960
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες