Λίγο ακόμα και θ' αγιάσουμε

Εκδότης:
Μίνωας
Έτος:
2002
ISBN:
9789605426774
Σελίδες:
238
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Λίγο ακόμα και θ' αγιάσουμε
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Λίγο ακόμα και θ' αγιάσουμε
Εντάξει! Αυτό είναι γνωστό. Μετά από το πρώτο σοκ, που σου δίνει κατακέφαλα ο χωρισμός, σχεδόν αμέσως παθαίνεις το σύνδρομο της φρεσκοχωρισμένης: αλλαγή λουκ, ανασφάλειες καβάλα σε μια ζυγαριά, μίσος για όλα τα αρσενικά κ.λπ.
Κάπως έτσι ένιωσε η Μαρίνα, μέχρι που ανακάλυψε ότι από την ημέρα που έφυγε ο ένας, ο μοναδικός άντρας της ζωής της -όπως νόμιζε ως τότε- της προέκυψε ένας δεύτερος εαυτός, που της έφερε τα πάνω-κάτω. Ο προηγούμενος εαυτός της την προόριζε για τον παράδεισο, ενώ ο καινούργιος την οδηγούσε κατευθείαν στην υπέροχη κόλαση!
Και ήταν παράδεισος και κόλαση μαζί, εκείνο το βράδυ που βρέθηκε -εντελώς αναπάντεχα- στο σπίτι, παρέα, εκτός από τον παπαγάλο της, με τρεις άντρες που την διεκδικούσαν, τύφλα στο μεθύσι, μέχρι τελικής πτώσεως! Και το χειρότερο, ή καλύτερο: ο ένας απ' αυτούς ήταν ο πρώην σύζυγος!
Ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο για γυναίκες που δεν τολμούν να παραδεχτούν ότι όταν λένε "όχι", εννοούν "ναι". Για γυναίκες που μετά από ένα χωρισμό, λένε στον επόμενο άντρα: "Ή όλα ή τίποτα!" Για όλες εκείνες που όσο μισούν, άλλο τόσο λατρεύουν τα απανταχού αρσενικά!
Τίτλος βιβλίου:Λίγο ακόμα και θ' αγιάσουμε
Εκδότης:Μίνωας
Συντελεστές βιβλίου:Βελετά - Βασιλειάδου, Μαρία (Συγγραφέας)
ISBN:9789605426774
Σειρά εκδότη:Σύγχρονοι Έλληνες Συγγραφείς
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες