Φωνή χωρίς ήχο

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Ποταμός
Έτος:
2009
ISBN:
9789606691461
Σελίδες:
237
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φωνή χωρίς ήχο
Τιμή εκδότη:€17,50
Η τιμή μας: €15,75
στο καλάθι
Φωνή χωρίς ήχο
"Δεν είναι μόνο το καλύτερο μυθιστόρημα πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα που διάβασα εδώ και δεκαετίες αλλά για να είμαι σαφής είναι από τα πιο πρωτότυπα και ιδιοφυώς γραμμένα μυθιστορήματα της σύγχρονης λογοτεχνίας."
(Paul Auster)

Ζει στο Παρίσι και εργάζεται στο Σταθμό του Βορρά. Αόρατη αναγγέλλει την άφιξη των τρένων, τα ωράρια, τις αναχωρήσεις και τις γραμμές, συνοδεύει τους αποχωρισμούς ή τις επανενώσεις. Όταν
γυρίζει σπίτι της, μόνη της, είναι να για περιμένει το τηλεφώνημα του άντρα που αγαπά. Ένα βράδυ μέθης, φιλήθηκαν, αλλά εκείνος αγαπάει έναν Άγγελο. Όταν βγαίνει από το διαμέρισμά της αφού πέσει η νύχτα, είναι για να σκοτώσει το χρόνο στους δρόμους της πόλης, στις επικίνδυνες γειτονιές, στις μπουάτ και τα καφέ όπου η ομορφιά είναι άβολη. Αργά καλεί εκείνον που αγαπά. Αργά εκείνος πηγαίνει να τη συναντήσει.

Πέρα από την ιστορία μιας ερωτικής εμμονής, η Σελίν Κυριόλ φέρνει αντιμέτωπα το ενδότατο και το ανώνυμο, τα ψυχικά βάσανα και την πραγματικότητα της πόλης, για να δώσει με ευσπλαχνία μια αξιόλογη άποψη του σύγχρονου κόσμου.
Τίτλος βιβλίου:Φωνή χωρίς ήχο
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Voix sans issue
Εκδότης:Ποταμός
Συντελεστές βιβλίου:Curiol, Céline (Συγγραφέας)
Δαμιανίδη, Άννα (Μεταφραστής)
ISBN:9789606691461
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2009
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες