Οι διεθνείς κατά της Ελλάδος συνωμοσίες (τ.2)

Το σχέδιο Αρμαγεδδών: Η κατευθυνόμενη διπολική κυριαρχία ΗΠΑ - Ρωσίας προετοιμάζει την πλανητική εξουσία του 21ου αιώνα από την "Νέα Εποχή"
Εκδότης:
Νέα Θέσις
Έτος:
2002
ISBN:
9789607076274
Σελίδες:
256
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι διεθνείς κατά της Ελλάδος συνωμοσίες
Τιμή εκδότη:€15,82
Η τιμή μας: €14,24
στο καλάθι
Οι διεθνείς κατά της Ελλάδος συνωμοσίες (τ.2)
Όταν τα μηνύματα των εξουσιαστών είναι καθησυχαστικά και το χρηματιστήριο ανεβαίνει υπέρμετρα και μεθοδικά χωρίς να επενδύονται τα κέρδη στην παραγωγική διαδικασία, τότε όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και πόλεμος.
Η κρίση του 1929 ήταν ένα σκόπιμο εγχείρημα του Αμερικανικού Κεφαλαίου. Αυτό ασφυκτιούσε σ' έναν κόσμο όπου οι Ευρωπαϊκές Αυτοκρατορίες δεν του άφηναν χώρο να επεκταθεί ανάλογα με τις δυνατότητές του. Έτσι προκάλεσε σκόπιμα την κρίση στη Γουώλ Στρητ, για να συμπαρασύρει την Ευρώπη, ώστε οι οικονομίες Αμερικής κι Ευρώπης να αρχίσουν εκ νέου να δημιουργούνται, από μηδενική βάση. Το τίμημα βέβαια υπήρξε μεγάλο, αλλά άξιζε τον κόπο, αφού υπήρχαν άλλοι, μεγαλύτερης προτεραιότητας, στόχοι. Ποιοί ήσαν αυτοί οι στόχοι; Είναι πλέον γνωστό:
α) Η εφαρμογή της Pax Americana υπό σιωνιστική διοίκηση και
β) Η ανασύσταση του κράτους του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.
Μόνο η παγκόσμια οικονομική κρίση του 1929 δεν ήταν αρκετή και έπρεπε να ακολουθήσει ένας δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος με εκατομμύρια νεκρούς.
Τίτλος βιβλίου:Οι διεθνείς κατά της Ελλάδος συνωμοσίες
Υπότιτλος βιβλίου:Το σχέδιο Αρμαγεδδών: Η κατευθυνόμενη διπολική κυριαρχία ΗΠΑ - Ρωσίας προετοιμάζει την πλανητική εξουσία του 21ου αιώνα από την "Νέα Εποχή"
Εκδότης:Νέα Θέσις
Συντελεστές βιβλίου:Ιλαρίδης, Αριστοτέλης (Συγγραφέας)
Σχοινάς, Ιωάννης Χ. (Επιμελητής)
ISBN:9789607076274
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2002
Τόμος:2
Κατηγορίες:Ιστορία > Ελληνική Ιστορία > Νεότερη Ελληνική Ιστορία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες