Πιάσε με αν μπορείς

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2003
ISBN:
9789604507481
Σελίδες:
343
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πιάσε με αν μπορείς
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Πιάσε με αν μπορείς
Η εκπληκτική ιστορία του πλέον καταζητούμενου απατεώνα που μετέφερε στον κινηματογράφο ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον Τομ Χανκς.
"Έβγαλα εκατομμύρια, κλέβοντας και την τελευταία δεκάρα, και τα ξόδεψα όλα σε ωραία ρούχα, πολυτελή σπίτια, εκπληκτικές γυναίκες, πλουσιοπάροχα γεύματα κι ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Γλέντησα σε όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης και απόλαυσα τον ήλιο στις πιο ξακουστές παραλίες του κόσμου..."
Ο Φρανκ Γ. Άμπιγκνεϊλ, η Φρανκ Γουίλιαμς, ή Ρόμπερτ Κόνραντ, ή Φρανκ Άνταμς, ή Ρόμπερτ Μόντζο, υπήρξε ένας από τους πιο τολμηρούς απατεώνες, πλαστογράφους και άσους των αποδράσεων στην ιστορία. Στη σύντομη αλλά διαβόητη εγκληματική του καριέρα, ο Άμπιγκνεϊλ φόρεσε στολή πιλότου και πέταξε ως συγκυβερνήτης μ' ένα τζετ της Παναμέρικαν, "έπαιξε" επί ένα χρόνο τον επόπτη γιατρό σ' ένα νοσοκομείο, άσκησε δικηγορία χωρίς πτυχίο, παράστησε με επιτυχία τον πανεπιστημιακό καθηγητή κοινωνιολογίας, και εισέπραξε πάνω από δυόμισι εκατομμύρια δολάρια με πλαστές επιταγές -όλα αυτά πριν κλείσει τα είκοσι ένα του χρόνια! Γνωστός στις αστυνομίες είκοσι έξι χωρών και σ' όλες τις Πολιτείες της Αμερικής ως "ο Ιπτάμενος", ο Άμπιγκνεϊλ έζησε καταδιωκόμενος μια πλουσιοπάροχη ζωή -μέχρι που έπεσε τελικά στην τσιμπίδα του νόμου. Αναγνωρισμένος πλέον ως αυθεντία στον τομέα του οικονομικού εγκλήματος, ο Άμπιγκνεϊλ είναι ένας χαρισματικός και γοητευτικός κατεργάρης, του οποίου οι απίθανες ξεκαρδιστικές περιπέτειες και οι ιδιοφυείς αποδράσεις -ακόμη και μέσα από ένα αεροπλάνο- κάνουν το "Πιάσε με αν μπορείς" ένα συναρπαστικότατο χρονικό παρανομίας και εξαπάτησης.
Τίτλος βιβλίου:Πιάσε με αν μπορείς
Τίτλος πρωτότυπου:Catch me if you can
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Redding, Stan (Συγγραφέας)
Abagnale, Frank W. (Συγγραφέας)
Ισμυρίδου, Παλμύρα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604507481
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες