Υγιεινές διαστροφές

Εκδότης:
Νίκας / Ελληνική Παιδεία Α.Ε.
Έτος:
2002
ISBN:
9789602960813
Σελίδες:
318
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Υγιεινές διαστροφές
Τιμή εκδότη:€15,10
Η τιμή μας: €13,59
στο καλάθι
Υγιεινές διαστροφές
Νομίζω ότι είχα πάψει να αναπνέω. Ακουγόταν απόλυτα ψυχοπαθής. Αυτός ήταν ο άντρας που μου είχε μόλις κάνει πρόταση γάμου και μου είχε πει ότι μ' αγαπούσε; Περίμενα ότι ανά πάσα στιγμή θα έβγαζε μαχαίρι και θα έπεφτε πάνω μου με μανία -ξέρετε, αυτή την αλληλουχία των σύντομων, κοφτών μαχαιριών στο στήθος του θύματος- ή μπορεί και να κατέληγε στην εκδοχή "Ολέθρια Σχέση" και να έβραζε το κατοικίδιο λαγουδάκι μου. Μόνο που δεν είχα λαγουδάκι κι έτσι μάλλον θα την πλήρωναν οι χνουδωτές παντόφλες μου.
Μερικές φορές στη ζωή όλα συμβαίνουν ταυτόχρονα. Όπως το να μπαίνεις στα τριάντα... και να σε παρατάνε... και να βρίσκεις ένα πτώμα στον κήπο σου...
Οπλισμένη με χιούμορ, καλπάζουσα φαντασία και τα αγαπημένα της Κόκο-Ποπς η Βαλ Ο' Χάρα καλείται να λύσει το μυστήριο του Νεκρού Γερμανού που ξεφυτρώνει ξαφνικά στην αυλή της. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις ένα χωρισμό... και να συναντήσεις το πεπρωμένο σου!
Το λαμπερό ντεμπούτο της Joan Conway είναι ένα πανέξυπνο, κωμικό μυθιστόρημα με σπαρταριστές ατάκες, που φλερτάρει χιουμοριστικά με το παράλογο.
Τίτλος βιβλίου:Υγιεινές διαστροφές
Τίτλος πρωτότυπου:Cereal lover
Εκδότης:Νίκας / Ελληνική Παιδεία Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Conway, Joan (Συγγραφέας)
Κωστάκου, Κατερίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789602960813
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Γυναικεία Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες