Το μυστικό του Χίτλερ

Εκδότης:
Τραυλός
Έτος:
2003
ISBN:
9789607990723
Σελίδες:
462
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μυστικό του Χίτλερ
Τιμή εκδότη:€19,78
Η τιμή μας: €17,80
στο καλάθι
Το μυστικό του Χίτλερ
Καμιά άλλη μορφή της σύγχρονης ιστορίας δεν σημάδεψε τόσο καταλυτικά την ανθρωπότητα, ούτε συνδέθηκε με τόσο τερατώδη εγκλήματα. Το ίδιο του το όνομα είναι σύμβολο της παγκόσμιας σύρραξης και του Ολοκαυτώματος.
Το τι έκανε ο Χίτλερ ως ιστορικό πρόσωπο έχει καταγραφεί με λεπτομέρεια σε μνημειώδη έργα ιστορικών και βιογράφων. Το ποιος ήταν ο Χίτλερ ως άνθρωπος, ωστόσο, είναι ένα θέμα που παραμένει σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητο, είτε από άγνοια είτε από αδιαφορία των συγγραφέων, οι οποίοι συχνά αναλώνονται σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσουν τη ζωή του Χίτλερ και τις συνέπειές της μέσα από την αναζήτηση κάποιας πρωτογενούς αιτίας για τη σατανική του φύση.
Το μυστικό του Χίτλερ αποκαλύπτει το ομοφυλοφιλικό περιβάλλον στο οποίο έζησε και άνθησε ο Χίτλερ ως νεαρός στη Βιένη, στα πρώτα χρόνια της πολιτικής του σταδιοδρομίας στο Μόναχο, και στη συνέχεια ως Φίρερ. Ο Μάχταν φέρνει επίσης στο φως απρόσμενα νέα στοιχεία που μαρτυρούν την ομοφυλοφιλική δραστηριότητα του Χίτλερ κατά τα νεανικά του χρόνια. [...]
Τίτλος βιβλίου:Το μυστικό του Χίτλερ
Τίτλος πρωτότυπου:The hidden Hitler
Εκδότης:Τραυλός
Συντελεστές βιβλίου:Machtan, Lothar (Συγγραφέας)
Πιέρρης, Σπύρος (Μεταφραστής)
ISBN:9789607990723
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες