Τελευταίο λιμάνι

Εκδότης:
Plaza
Έτος:
2002
ISBN:
9789603731382
Σελίδες:
412
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τελευταίο λιμάνι
Εκτός κυκλοφορίας
Τελευταίο λιμάνι
Ο Φίλιπ Κουίν έχει κάνει τα πάντα ώστε η ζωή του να μοιάζει τέλεια. Έχει πλέον μια επιτυχημένη καριέρα και ένα πολυτελές διαμέρισμα - έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι η πρότερη ζωή του στους δρόμους ανήκει στο χθες. Μια ματιά, ωστόσο, στον Σεθ, ένα δεκάχρονο αγόρι, αρκεί για να του θυμίσει ξανά το δικό του δύσκολο παρελθόν.
Όταν ο Φίλιπ ανέλαβε την προστασία του Σεθ, δεν το έκανε παρά μόνο για να τιμήσει την τελευταία επιθυμία του πατέρα του. Ποτέ δεν περίμενε ότι θα κατέληγε να αγαπήσει το μικρό αγόρι. Τώρα το μέλλον του Σεθ είναι εξασφαλισμένο δίπλα στον Φίλιπ και τους αδελφούς του.
Μέχρι που μια γυναίκα επισκέπτεται την πόλη. Ισχυρίζεται ότι κάνει έρευνα για το επόμενο βιβλίο της. Το πραγματικό αντικείμενο της έρευνάς της, ωστόσο είναι οι αδελφοί Κουίν. Ψύχραιμη, χειραφετημένη αλλά και επιφυλακτική, προκαλεί το ενδιαφέρον του Φίλιπ, που αποφασίζει να ανακαλύψει τα πραγματικά της κίνητρα. Εκείνη όμως κρατά ένα μυστικό που έχει τη δύναμη να απειλήσει την ασφάλεια του Σεθ. Ένα μυστικό που θα μπορούσε να διαλύσει την οικογένεια των Κουίν για πάντα.
Τίτλος βιβλίου:Τελευταίο λιμάνι
Τίτλος πρωτότυπου:Inner Harbor
Εκδότης:Plaza
Συντελεστές βιβλίου:Roberts, Nora (Συγγραφέας)
Πανταζή, Φανή (Μεταφραστής)
Λαναρά, Έλενα (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789603731382
Σειρά εκδότη:Plaza
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες