Τα φαντάσματα του διαστήματος

Η αθέατη πλευρά των σχεδίων για την κατάκτηση του σύμπαντος
Εκδότης:
Αρχέτυπο
Έτος:
2003
ISBN:
9789604210008
Σελίδες:
368
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα φαντάσματα του διαστήματος
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Τα φαντάσματα του διαστήματος
Το ταξίδι προς τα άστρα υπήρξε όνειρο της ανθρωπότητας από παλιά. Όμως οι πύλες του Σύμπαντος έκλεισαν πριν καλά-καλά ανοίξουν και ο άνθρωπος έμεινε καθηλωμένος και μόνος στο μικρό του πλανήτη.
Ο Θανάσης Βέμπος, στο καινούριο του, αποκαλυπτικό βιβλίο "Τα Φαντάσματα του Διαστήματος", παρουσιάζει τις προσπάθειες για την κατάκτηση του διαστήματος. Ο συγγραφέας, απαλλαγμένος από τις προκαταλήψεις των ιστορικών και τις νευρώσεις των συνωμοσιολόγων, εξετάζει τη διαστημική προσπάθεια σε σχέση με την ανθρώπινη ιστορία, τις υπόγειες διεργασίες της κοινωνίας αλλά και σε σχέση με τον αλλόκοσμο. Αποκαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά που κρύβονται πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα των διαστημικών προγραμμάτων. Ερευνά τη σχέση που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στα επιτεύγματα της διαστημικής τεχνολογίας, την πολιτική ιδεολογία και την τελετουργική μαγεία. Παρουσιάζει αλήθειες καμουφλαρισμένες πίσω από το προσωπείο του μύθου, μύθους που θέλουν να περάσουν για αλήθειες, δεδομένα και συσχετισμούς που σοκάρουν, στοιχεία που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.
Αποκρυφιστές και τεχνοκράτες, μυστικές αδελφότητες και γεωπολιτικές ισορροπίες, ιδεολογίες και συμφέροντα, τεχνολογία και μαγεία, μυστικισμό και ορθολογισμό, πυραύλους και μαγικές πεντάλφες θα συναντήσουμε προσπαθώντας να ιχνηλατήσουμε τη διαδρομή της ανθρωπότητας προς το διάστημα. Μια διαδρομή που μας έφερε μέχρι τη Σελήνη, αλλά μας άφησε εκεί...
Τίτλος βιβλίου:Τα φαντάσματα του διαστήματος
Υπότιτλος βιβλίου:Η αθέατη πλευρά των σχεδίων για την κατάκτηση του σύμπαντος
Εκδότης:Αρχέτυπο
Συντελεστές βιβλίου:Βέμπος, Θανάσης (Συγγραφέας)
ISBN:9789604210008
Σειρά εκδότη:Μυστική Βιβλιοθήκη
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2003, 1η έκδοση
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες