Η στιγμή της αλήθειας

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2003
ISBN:
9789606200830
Σελίδες:
411
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η στιγμή της αλήθειας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η στιγμή της αλήθειας
Τα τσατ-ρουμ στο Ίντερνετ ήταν ένας χώρος όπου μπορούσαν να ειπωθούν τα πάντα κι ο οποιοσδήποτε υποδυόταν όποιο ρόλο ήθελε. Ένας χώρος όπου κάποιος, γνωστός μόνο με το ψευδώνυμο Μαύρος Ιππότης, σαγήνευε, δελέαζε... κι έπειτα δολοφονούσε.
Η δικηγόρος Κέιτ Λόγκαν χρειάζεται μια γερή υπόθεση για να εδραιώσει τη φήμη του γραφείου της στην Ουάσιγκτον. Έτσι, όταν της ζητούν να εκπροσωπήσει τον κυρίως ύποπτο για το φόνο της Μόλι Μπιουκάναν, η ευκαιρία της φαίνεται πολύ καλή για να την αρνηθεί.
Πριν από δυο χρόνια, ο Τοντ Μπιουκάναν, γόνος μιας ισχυρής οικογένειας της Ουάσιγκτον, είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της γυναίκας του, αλλά προτού συλληφθεί, το 'σκασε από τη χώρα. Τώρα θέλει να απαλλαγεί από τις κατηγορίες -και ζητάει τη βοήθεια της Κέιτ. Μα η υπόθεση αυτή έχει ένα τίμημα: το θύμα ήταν η αδελφή του ντετέκτιβ Μιτς Καλχούν, του άντρα που έχει πρόσφατα μπει στη ζωή της Κέιτ. Κι αυτό τη φέρνει αντιμέτωπη μ' ένα τρομερό δίλημμα.
Ωστόσο, σίγουρη για την αθωότητα του Τοντ, η Κέιτ αποδέχεται την υπόθεση και, ψάχνοντας για απαντήσεις, εισχωρεί στους διαδρόμους των ισχυρών της πρωτεύουσας της χώρας, όπου τα μυστικά παραμένουν κρυφά μ' οποιοδήποτε κόστος -ακόμα και με το φόνο. Όμως ο χρόνος που της απομένει είναι ελάχιστος και η στιγμή της αλήθειας πλησιάζει όλο και περισσότερο...
Τίτλος βιβλίου:Η στιγμή της αλήθειας
Τίτλος πρωτότυπου:Moment of truth
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Heggan, Christiane (Συγγραφέας)
Λίγγρη, Βασιλική (Μεταφραστής)
ISBN:9789606200830
Σειρά εκδότη:Mira
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες