Ο χορδιστής του πιάνου

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2002
ISBN:
9789601406466
Σελίδες:
481
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο χορδιστής του πιάνου
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο χορδιστής του πιάνου
Στην καρδιά του εξωτικού αυτού μυθιστορήματος στέκεται επιβλητικό ένα μοναδικής αξίας πιάνο, το οποίο όμως έχει ξεχωριστή σημασία για έναν αρχίατρο του αγγλικού στρατού στη Βιρμανία - μια γοητευτική αλλά και αινιγματική προσωπικότητα. Η ζωή του έμπειρου χορδιστή που καλείται να το επισκευάσει θα αλλάξει ριζικά από την επαφή του μ' έναν άγνωστο συναρπαστικό κόσμο.
Το μακρύ ταξίδι θα ξετυλίξει στα μάτια του αναγνώστη χρώματα, ήχους και ονειρικά τοπία που μας μεταφέρουν σε μύθους, έρωτες και μας οδηγούν στην αυτογνωσία και τη γαλήνη της ψυχής.
Τον Οκτώβριο του 1886, το Υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας υποβάλλει στον Έντγκαρ Ντρέικ ένα περίεργο αίτημα: πρέπει να εγκαταλείψει τη γυναίκα του και την ήσυχη ζωή του στο Λονδίνο για να ταξιδέψει ως τις ζούγκλες της Βιρμανίας, όπου χρειάζεται επισκευή και χόρδισμα ένα σπάνιο πιάνο Εράρ με ουρά. Το πιάνο ανήκει σε ένα στρατιωτικό γιατρό, που οι ανορθόδοξες ειρηνοποιητικές του μέθοδοι -ποίηση, ιατρική και εσχάτως μουσική- έχουν επιφέρει προσωρινή ηρεμία στα νότια κράτη Σαν αλλά έχουν γεννήσει πολλά ερωτήματα στους ανωτέρους του.
Διασχίζοντας την Ευρώπη, την Ερυθρά Θάλασσα, τις Ινδίες και την ενδοχώρα της Βιρμανίας, ο Έντγκαρ συναντά στρατιώτες, μυστικιστές, ληστές και παραμυθάδες, καθώς και μια γοητευτική αλλά άπιαστη γυναίκα. Και στο οχυρό του γιατρού, σε ένα μακρινό βιρμανικό ποταμό, ο νεαρός χορδιστής συναντά έναν κόσμο αφάνταστα μυστηριώδη και επικίνδυνο.
Τίτλος βιβλίου:Ο χορδιστής του πιάνου
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:The piano tuner
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Mason, Daniel (Συγγραφέας)
Καλαντζοπούλου, Κατερίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789601406466
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες