Ιατρική βιοχημεία

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2002
ISBN:
9789603941712
Σελίδες:
589
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ιατρική βιοχημεία
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ιατρική βιοχημεία
Η Ιατρική Βιοχημεία εξηγεί πώς λειτουργούν οι βιοχημικές διεργασίες στον ανθρώπινο οργανισμό τόσο υπό φυσιολογικές συνθήκες όσο και σε παθολογικές καταστάσεις. Σε όλη την έκταση του κειμένου παρουσιάζονται κλινικές περιπτώσεις που περιγράφουν παθολογικές καταστάσεις που απαντούν συχνά στην ιατρική πράξη, εστιάζοντας στα βιοχημικά δεδομένα σε μορφή ιδανική για φοιτητές ιατρικής.
Το περιεχόμενο της Ιατρικής Βιοχημείας μελετήθηκε προσεκτικά έτσι ώστε να παρέχει τις γνώσεις που απαιτούνται για την ακριβή κατανόηση ενός αντικειμένου, χωρίς ο φοιτητής να υπερφορτώνεται με λεπτομέρειες μικρής κλινικής συνάφειας. Για τη διευκόλυνση της ταχείας αφομοίωσης δύσκολων εννοιών σχεδιάστηκε ειδικά ένα σύστημα έγχρωμης εικονογράφησης.
Οι Επιμελητές της έκδοσης έχουν στο ενεργητικό τους ένα μοναδικό κράμα εμπειρίας στην κλινική ιατρική, την εκπαιδευτική διαδικασία, τη βασική βιοχημεία και την εργαστηριακή ιατρική. Με βάση αυτό το υπόβαθρο μπόρεσαν να παραγάγουν ένα σύγγραμμα αιχμής που προορίζεται για διδασκαλία στα πλαίσια μαθημάτων ιατρικού προσανατολισμού που συνδυάζουν βασικές επιστήμες και πρακτικά ιατρικά θέματα στα αρχικά έτη φοίτησης.
Τίτλος βιβλίου:Ιατρική βιοχημεία
Τίτλος πρωτότυπου:Medical Biochemistry
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Baynes, John (Συγγραφέας)
Dominiczak, Marek H. (Συγγραφέας)
Μουσιαμά, Τερέζα (Μεταφραστής)
Καλοφούτης, Αναστάσιος (Επιμελητής)
ISBN:9789603941712
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2002
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Βιολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες