ΤΑΞΙκές επικοινωνίες

Αληθινές ιστορίες ενός ταξιτζή
Εκδότης:
Κοχλίας
Έτος:
2003
ISBN:
9789608228450
Σελίδες:
348
Εξώφυλλο:
Μαλακό
ΤΑΞΙκές επικοινωνίες
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
στο καλάθι
ΤΑΞΙκές επικοινωνίες
Στην κόλαση του βολάν και του ταξίμετρου καθημερινά ζουν πολλές ανθρώπινες ψυχές. Τα ταξί, οι ταρίφες, τα σωφέρια, άνθρωποι που ιδρώνουν για το μεροκάματο, με τις παραξενιές τους και τα καλά τους, με τη βιασύνη τους και τον εκνευρισμό τους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πρωτεύουσας αλλά και κάθε πόλης που αντιμετωπίζει κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Σ’ αυτό το βιβλίο η καθημερινότητα ενός ταξιτζή αποτυπώνεται με χιούμορ, σοβαρότητα, απλά και μεστά, συχνά οργισμένα αλλά πάντα αληθινά. Αληθινές μικρές ιστορίες που μας διηγείται ένας άνθρωπος ο οποίος μετά από 20 χρόνια πίσω από το τιμόνι, επιχειρεί και καταφέρνει να δώσει ένα ανάγνωσμα ανάλαφρο και πολλές φορές ξεκαρδιστικό.
Όμορφες κυρίες, βιαστικοί και αγχωμένοι πελάτες, τροχονόμοι με τσαμπουκά, τρακαδόροι, μεροκαματιάρηδες, καθημερινοί τύποι ανθρώπων που απλά θέλουν να πάνε στο προορισμό τους, παρελαύνουν και δίνουν το στίγμα τους αλλά και το κέφι τους, τον πόνο τους και τον προβληματισμό τους μέσα από τα μάτια και την πένα ενός ταξιτζή που είχε το κουράγιο να θυμηθεί και την όρεξη να γράψει όλα αυτά που έζησε και ζει στο δύσκολο επάγγελμα που κάνει.


Τίτλος βιβλίου:ΤΑΞΙκές επικοινωνίες
Υπότιτλος βιβλίου:Αληθινές ιστορίες ενός ταξιτζή
Εκδότης:Κοχλίας
Συντελεστές βιβλίου:Δέδης, Γιάννης (Συγγραφέας)
ISBN 10:
ISBN 13:
960822845Χ
9789608228450
Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση:Μάτριος 2003
Τόμος:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες