Ψυχικές εμπειρίες λίγο πριν το θάνατο

Όταν οι ετοιμοθάνατοι βλέπουν και συνομιλούν με συγγενείς από την άλλη όχθη ή με πρόσωπα που ζουν μακριά: Όταν οι ετοιμοθάνατοι ακούν τη Μουσική των Σφαιρών: Πρακτιά της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών κ.ά.
Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
2003
ISBN:
9789603640585
Σελίδες:
176
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ψυχικές εμπειρίες λίγο πριν το θάνατο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ψυχικές εμπειρίες λίγο πριν το θάνατο
Οι μεταθανάτιες εμπειρίες -στις οποίες κλινικά νεκροί ξαναγυρίζουν στη ζωή και διηγούνται τι είδαν ή τι ένιωσαν στο διάστημα αυτής τους της απουσίας- και ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που είχαν αυτές τις εμπειρίες, αποτελούν ισχυρά επιχειρήματα που ενισχύουν την άποψη πως "η ζωή συνεχίζεται μετά τον σωματικό θάνατο!"
Μιαν άλλη όψη του ίδιου νομίσματος αποτελούν οι περιπτώσεις ανθρώπων που, λίγο πριν περάσουν στην "απέναντι όχθη", επικοινωνούν με νεκρούς συγγενείς ή ακούν μια μαγευτική μουσική, μια Ουράνια Μελωδία.
Κατά τον αυθεντικότερο τρόπο, ο συγγραφέας του βιβλίου, καθηγητής και Πρόεδρος της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών της Βρετανίας, καταγράφει αδιάψευστες μαρτυρίες για ψυχικές εμπειρίες ανθρώπων λίγο πριν περάσουν στην "απέναντι όχθη". Επίσης, παρουσιάζει αποσπάσματα από τα Πρακτικά της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών, τα οποία αναφέρονται όχι μόνο σε ψυχικές εμπειρίες ετοιμοθάνατων, αλλά και σε άλλα "παράξενα" φαινόμενα.
Τίτλος βιβλίου:Ψυχικές εμπειρίες λίγο πριν το θάνατο
Υπότιτλος βιβλίου:Όταν οι ετοιμοθάνατοι βλέπουν και συνομιλούν με συγγενείς από την άλλη όχθη ή με πρόσωπα που ζουν μακριά: Όταν οι ετοιμοθάνατοι ακούν τη Μουσική των Σφαιρών: Πρακτιά της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών κ.ά.
Τίτλος πρωτότυπου:Death bed visions
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:Barret, William (Συγγραφέας)
Μπαρουξής, Γιώργος (Μεταφραστής)
ISBN:9789603640585
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες