Η αλήθεια... ολόγυμνη

Εφηβικό μυθιστόρημα
Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2002
ISBN:
9789600421927
Σελίδες:
114
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η αλήθεια... ολόγυμνη
Τιμή εκδότη:€7,60
Η τιμή μας: €6,84
στο καλάθι
Η αλήθεια... ολόγυμνη
Λουίζ: Η δυστυχία τού να έχεις δίδυμο αδερφό. Και μάλιστα το Σαρλ. Είναι ανόητος, αναίσθητος, φαντασμένος, με μια γελοία αλογοουρά που νομίζει ότι τον κάνει να δείχνει μεγαλύτερος! Θα 'θελε! Ακόμη δεν έχουμε κλείσει τα δεκατέσσερα. Τσατίστηκε τόσο όταν με κάλεσε ο φίλος του ο Ζοζέφ μαζί τους στις διακοπές! Δεν κατάλαβα, στην πλάτη του θα με κουβαλάει; Ή μήπως πιστεύει ότι δεν έχω καταλάβει ότι είναι ερωτευμένος με τη Δάφνη, την ξαδέρφη του Ζοζέφ; Πόσο γελοία είναι τα αγόρια! Εκτός από το Ζοζέφ βέβαια... Είμαι σίγουρη ότι σ' αυτές τις διακοπές θα περάσω καταπληκτικά!
Σαρλ: Η δυστυχία τού να έχεις δίδυμη αδερφή. Και μάλιστα τη Λουίζ. Δεν τρώει, δεν χορεύει, δε γελάει, απεχθάνεται τα πάρτι και την τηλεόραση και, το χειρότερο απ' όλα, είναι ερωτευμένη με τον καλύτερό μου φίλο, το Ζοζέφ. Ή νομίζει ότι δεν το 'χω καταλάβει; Μα τι του 'ρθε κι αυτουνού να την καλέσει στο κάμπινγκ μαζί μας; Δε φτάνει που την ανέχομαι στο σπίτι; Άσε που δεν της έχω πει ακόμη την αλήθεια για το μέρος όπου θα πάμε. Μ' αρέσει που βάζει και μαγιό στο σακίδιό της... Κάτι μου λέει ότι αυτές οι διακοπές θα 'ναι σκέτη καταστροφή!
Δύο δίδυμα αδέρφια φεύγουν μαζί για διακοπές. Σ' αυτή την ιστορία υπάρχουν πολλά μυστικά και ψέματα. Όμως η αλήθεια θα λάμψει... ολόγυμνη!
Τίτλος βιβλίου:Η αλήθεια... ολόγυμνη
Υπότιτλος βιβλίου:Εφηβικό μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:La vérité toute nue
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Smadja, Brigitte (Συγγραφέας)
Παπαδημητράκη, Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789600421927
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2002
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες