Δημιουργική μαγειρική για παιδιά και νέους

Η τροφή και η γαστρονομία
Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2003
ISBN:
9789600421255
Σελίδες:
145
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Δημιουργική μαγειρική για παιδιά και νέους
Τιμή εκδότη:€15,21
Η τιμή μας: €13,69
Δημιουργική μαγειρική για παιδιά και νέους
Θέλετε να μαγειρέψετε; Ξέρω κιόλας πολλά για σας, κι ας μην το πιστεύετε! Να, για παράδειγμα, ξέρω πως είστε άνθρωποι δημιουργικοί, με μεράκι και κέφι. Άνθρωποι πρόσχαροι και ανοιχτόκαρδοι, φύσεις με καλλιτεχνικές ανησυχίες και χαρακτήρες κοινωνικοί. Διακρίνεστε για τον πλούτο των αισθημάτων σας και γίνεστε καλοί φίλοι. Ξέρετε να συγκινείτε και να γοητεύετε. Γι' αυτό μπορείτε να εξελιχθείτε σε εκπληκτικούς μάγειρες και μαγείρισσες!
Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα βρείτε συνταγές και οδηγίες για φαγητά, γλυκά και αναψυκτικά για τις καθημερινές ή πιο επίσημες ανάγκες και περιστάσεις. Οι συνταγές είναι όλες δοκιμασμένες και διαλεγμένες ώστε να είναι υγιεινές, ενώ οι οδηγίες σας εξηγούν βήμα βήμα πως θα τις εκτελέσετε.
Η κουζίνα σας πέρα από χώρος όπου μαγειρεύετε, είναι ένα σταυροδρόμι όπου συναντώνται η απόλαυση με την υγεία, η έμπνευση με τον ορθολογισμό, η σύγχρονη εποχή με την ιστορία, οι απόψεις και οι γνώσεις σας με άγνωστες δυνατότητες που καλείστε να ανακαλύψετε και να αναπτύξετε, ο εαυτός σας με τους άλλους. Το βιβλίο θα σας βοηθήσει επίσης να αποκτήσετε περιβαλλοντικές ευαισθησίες και συνειδητή καταναλωτική συμπεριφορά.
Όλα αυτά τα στοιχεία μαζί αποδεικνύουν πως η μαγειρική είναι υπόθεση πολυδιάστατη και πολυσήμαντη. Απαιτεί ευρύτητα αντίληψης και διεισδυτική ματιά. Ελπίζω πως το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να τις αποκτήσετε!
Τίτλος βιβλίου:Δημιουργική μαγειρική για παιδιά και νέους
Υπότιτλος βιβλίου:Η τροφή και η γαστρονομία
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Ιωαννίδου, Αντιγόνη (Συγγραφέας)
Σγουρός Γιώργος (Εικονογράφος)
ISBN:9789600421255
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2003
Κατηγορίες:Μαγειρική
Υγεία - Διατροφή > Διατροφή, Διαιτητική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες