Η έκτη μέρα της πενθήμερης

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Αλεξάνδρεια
Έτος:
2003
ISBN:
9789602212585
Σελίδες:
236
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η έκτη μέρα της πενθήμερης
Τιμή εκδότη:€12,72
Η τιμή μας: €11,45
στο καλάθι
Η έκτη μέρα της πενθήμερης
Ο Νίκος Βασιλειάδης, συντάκτης σε λάιφ-στάιλ περιοδικά, συλλαμβάνει ένα φιλόδοξο σχέδιο. Αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το ξεχασμένο πανεπιστημιακό του πτυχίο για να προσληφθεί στο σχολείο ενός απομονωμένου ορεινού χωριού. Εκεί, διακριτικά και αθόρυβα, σκοπεύει να μεταδώσει τις ιδέες του για την ιδανική γυναίκα και -τι πιο τολμηρό- να διαπλάσει έτσι την τέλεια σύντροφο της ζωής του.
Πώς θα αντιδράσουν οι νεαρές μαθήτριες και τι θα καταλάβουν οι συμμαθητές τους, οι καθηγητές και οι κάτοικοι του χωριού; Τι ακριβώς επιδιώκει η δραστήρια φιλόλογος και παλιά ερωμένη, που ξαναμπαίνει αιφνίδια στη ζωή του; Ποιο είναι το μυστικό που κρύβει η πενθήμερη εκδρομή του σχολείου στη Σαντορίνη; Και τι θα απογίνουν οι τελειόφοιτοι μετά τις απαιτητικές εξετάσεις του Ιουνίου, που κρίνουν το μέλλον τους;
Μια απρόβλεπτη ιστορία μυστηρίου, με αθέατες συγκρούσεις και συνεχείς ανατροπές. Ένα σύγχρονο μυθιστόρημα γραμμένο με χιούμορ και στοχαστική διάθεση, που παίρνει τη μορφή αστυνομικής έρευνας. Ντετέκτιβ είναι, άθελά του, ο φυσικός του σχολείου, που οι απαντήσεις σ' αυτά τα ερωτήματα θ' αλλάξουν τη ζωή του.
Τίτλος βιβλίου:Η έκτη μέρα της πενθήμερης
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Αλεξάνδρεια
Συντελεστές βιβλίου:Σκορίνης, Χρήστος (Συγγραφέας)
ISBN:9789602212585
Σειρά εκδότη:Ελληνική Πεζογραφία
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες