Άλγεβρα Α΄ ενιαίου λυκείου

Εκδότης:
Μεταίχμιο
Έτος:
2003
ISBN:
9789603754602
Σελίδες:
270
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Άλγεβρα Α΄ ενιαίου λυκείου
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Άλγεβρα Α΄ ενιαίου λυκείου
Το βιβλίο Άλγεβρα των εκδόσεων Μεταίχμιο απευθύνεται τόσο στους μαθητές της Α΄τάξης του Ενιαίου Λυκείου όσο και στους εκπαιδευτικούς που επιδιώκουν να προσεγγίσουν τη μαθησιακή πράξη σύμφωνα με τη σύγχρονη διδακτική αντίληψη.
Η δομή του βοηθά το μαθητή να κατανοήσει όλα τα ζητήματα θεωρίας του σχολικού εγχειριδίου. Παραδείγματα και εφαρμογές απλής και σύνθετης μορφής τού υποδεικνύουν την ακριβή μεθοδολογική οργάνωση της σκέψης του και τον προετοιμάζουν να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των μαθηματικών προβλημάτων. Οι ενότητες των κεφαλαίων συνοδεύονται από Ασκήσεις Α΄ και Β΄ ομάδας, που βοηθούν στην εμπέδωση της θεωρίας και την περαιτέρω εξάσκηση, ενώ στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχουν Ερωτήσεις Κατανόησης και Γενικές Ασκήσεις που προσφέρουν μια «τράπεζα» μεγάλης ποικιλίας εφαρμογών χρήσιμων στη διδακτική πράξη.
Τέλος, το βιβλίο συμπληρώνεται από δύο παραρτήματα: στο πρώτο αναλύονται τα συστήματα γραμμικών ανισώσεων και στο δεύτερο δίνονται οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και τις ασκήσεις κάθε κεφαλαίου.
Τίτλος βιβλίου:Άλγεβρα Α΄ ενιαίου λυκείου
Εκδότης:Μεταίχμιο
Συντελεστές βιβλίου:Λούβης, Ηλίας (Συγγραφέας)
ISBN:9789603754602
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2003
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες