Το αρπακτικό

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2003
ISBN:
9789604507719
Σελίδες:
445
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το αρπακτικό
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το αρπακτικό
Στην κορυφαία επενδυτική τράπεζα Μπλούμφιλντ Γουάις τους μάθαιναν να 'ναι νικητές, αρπακτικά, ανελέητοι κερδοσκόποι. Παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της τράπεζας στη Νέα Υόρκη, ο Κρις και η Λένκα είχαν γίνει μέλη μιας κλειστής παρέας φιλόδοξων εκπαιδευόμενων, που δούλευαν και έπαιζαν με σκληρούς όρους. Όμως στη διάρκεια μιας κρουαζιέρας ένας από την παρέα πέθανε και οι υπόλοιποι συγκάλυψαν την αλήθεια για την τραγωδία.
Δέκα χρόνια αργότερα, ο Κρίς βλέπει τη Λένκα να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του σε ένα χιονισμένο δρόμο της Πράγας, κι ο κόσμος του καταρρέει. Με τη φίλη και συνεταίρο του νεκρή, θα πρέπει τώρα να παλέψει όχι μόνο για να κρατήσει την επιχείρησή του στα πόδια της, αλλά και να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από το φαινομενικά τυχαίο - αλλά επαγγελματικά εκτελεσμένο - φόνο της. Σύντομα ακολουθούν και άλλοι θάνατοι κι όλα δείχνουν πως ίσως έρχεται και η δική του σειρά.
Μήπως στο κοινό τους παρελθόν κρύβεται κάτι ακόμα πιο τρομερό απ' ό,τι νόμιζε ο Κρίς; Κάποιοι ίσως να είχαν πάρει τα μαθήματα πάρα πολύ σοβαρά- και δεν θα άφηναν κανένα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους...
Τίτλος βιβλίου:Το αρπακτικό
Τίτλος πρωτότυπου:The predator
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Ridpath, Michael (Συγγραφέας)
Μπαρουξής, Γιώργος (Μεταφραστής)
ISBN:9789604507719
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες