Συνάντηση με τα ζώα

Της ζούγκλας και της σαβάνας, της ερήμου και των λιμνών, της θάλασσας και των πόλων, του σπιτιού και του αγρού
Εκδότης:
Σαββάλας
Έτος:
2003
ISBN:
9789604609949
Σελίδες:
301
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Συνάντηση με τα ζώα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Συνάντηση με τα ζώα
Ένας υπέροχος κόσμος ανοίγεται με αυτή την έκδοση, ένας χείμαρρος γνώσεων για τα παιδιά και τους μεγάλους, μια αληθινή εμπειρία. Ο κόσμος των ζώων πάντα μάγευε τους ανθρώπους. Χιλιάδες είδη βρίσκονται στη φύση, καθένα, με το δικό του ξεχωριστό ρόλο αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, προστατεύεται από τους εχθρούς του και αναζητά την τροφή του. Από το σκύλο και τη γάτα έως το λιοντάρι και τον αλιγάτορα, το βάτραχο και την κουκουβάγια, τα ζώα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης και η εξαφάνιση ενός και μόνο είδους μπορεί να διαταράξει το οικοσύστημα και την τροφική αλυσίδα. Το βιβλίο Συνάντηση με τα ζώα είναι ένα περιπετειώδες ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο των ζώων, μας παρουσιάζει εκατοντάδες είδη ζώων, πουλιών, ερπετών και εντόμων, με απλή και κατανοητή γλώσσα. Περιέχει εκπληκτικό φωτογραφικό υλικό καθώς και πλήθος πληροφοριών όσον αφορά την κατάταξη των ζώων σε υποομάδες όπως τα σπονδυλωτά, τα ψάρια, τα αμφίβια, τα ερπετά, τα θηλαστικά κ.ά.
Όλο το ζωικό βασίλειο της πόλης, της εξοχής, της ζούγκλας, των πάγων, από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης παρελαύνει σε μια εξαιρετική έκδοση και μας κάνει να αγαπήσουμε τον κόσμο μας με όλες τις μορφές ζωής που περιέχει. Ένας άτλαντας για τα ζώα χρήσιμος σε κάθε παιδί που θέλει να τα γνωρίσει αλλά και σε κάθε ενήλικο αναγνώστη που αγαπά τη φύση και την κάθε μορφή ζωής που περιέχεται σε αυτή.
Τίτλος βιβλίου:Συνάντηση με τα ζώα
Υπότιτλος βιβλίου:Της ζούγκλας και της σαβάνας, της ερήμου και των λιμνών, της θάλασσας και των πόλων, του σπιτιού και του αγρού
Τίτλος πρωτότυπου:À la rencontre des animaux
Εκδότης:Σαββάλας
Συντελεστές βιβλίου:Warnau, Geneviève (Συγγραφέας)
Αυγερινός, Δήμος (Μεταφραστής)
Warnau, Michel (Επιμελητής)
Αυγερινός, Δήμος (Επιμελητής)
ISBN:9789604609949
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2003
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Γνώσεων > Τεχνολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες