Ο εκδικητής της νύχτας

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2006
ISBN:
9789606201066
Σελίδες:
285
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο εκδικητής της νύχτας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο εκδικητής της νύχτας
Αγγλία, 1802.
Ταξιδεύοντας στις απόκρημνες ακτές της Κορνουάλης μια σκοτεινή, άγρια νύχτα, η άμαξα της Βέριτι Κόλιερ δέχεται επίθεση από τον διαβόητο ληστή των δρόμων Μπλακ Τζακ Ρέιβεν, που τρομοκρατεί την περιοχή. Η επιβλητική δύναμη και η επικίνδυνη αρρενωπότητά του αναστατώνουν βαθιά τη νεαρή γκουβερνάντα, ακόμα και αφότου έχει πια φτάσει ασφαλής στο σπίτι του καινούργιου της εργοδότη, του λόρδου Τζάγκο Ράνσλι.
Εκεί, μέρα με τη μέρα, η Βέριτι αρχίζει να δένεται με τα δύο ορφανά από μητέρα παιδιά του λόρδου, όμως η ατμόσφαιρα στην απομονωμένη έπαυλη είναι βαριά και κάποια παράξενα συμβάντα την κάνουν να φοβάται για τη ζωή της. Φτάνει ακόμα και να υποψιάζεται τον σαγηνευτικό, αινιγματικό Τζάγκο, που της θυμίζει ανησυχητικά το μασκοφόρο ληστή, και παρ' όλο που νιώθει ότι έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται, ξέρει πως δεν θα ησυχάσει αν δεν ξεδιαλύνει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του και τα αλλόκοτα γεγονότα που συμβαίνουν στο σπίτι.
Ωστόσο, η απειλή που αντιμετωπίζει είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ό,τι φαντάζεται. Γιατί καθώς η Αγγλία και η Γαλλία βρίσκονται στα πρόθυρα του πολέμου, οι κατάσκοποι του Ναπολέοντα γίνονται όλο και πιο αδίστακτοι, όλο και πιο επικίνδυνοι. Και η Βέριτι θα βρεθεί άθελά της παγιδευμένη στο θανάσιμο παιχνίδι τους, όπου τίποτα και κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται...
Τίτλος βιβλίου:Ο εκδικητής της νύχτας
Τίτλος πρωτότυπου:The Love Knot
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Brandewyne, Rebecca (Συγγραφέας)
Παπαμιχαήλ - Λαϊνά Κλαίρη (Μεταφραστής)
ISBN:9789606201066
Σειρά εκδότη:Silk
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες