Το μυστήριο της κλεμμένης ολυμπιακής φλόγας

Μια ιστορία γεμάτη περιπέτεια στην αρχαία Ελλάδα
Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
2003
ISBN:
9789600336498
Σελίδες:
47
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Το μυστήριο της κλεμμένης ολυμπιακής φλόγας
Τιμή εκδότη:€19,08
Η τιμή μας: €17,17
Το μυστήριο της κλεμμένης ολυμπιακής φλόγας
Παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαία Ολυμπία και οι ελλανοδίκες ανακαλύπτουν με φρίκη ότι κάποιος έχει κλέψει το ιερό και άσβεστο πυρ από το ναό του Δία. Οι Αγώνες κινδυνεύουν να ματαιωθούν και ο Δίας απειλεί να κάψει ολόκληρη την Ολυμπία με τους κεραυνούς του. Ποιος θα μπορέσει να λύσει το μυστήριο και να ξαναφέρει την ιερή φλόγα στην Ολυμπία; Μα φυσικά εσύ!
Είσαι ο Χάρμος, ένας σπουδαίος ιδιωτικός αστυνομικός στην αρχαία Ελλάδα, που έχει καταφέρει να λύσει πολλές και δύσκολες υποθέσεις. Αυτή όμως είναι η πιο δύσκολη... Θα περάσεις από μύριους κινδύνους και περιπέτειες που θα δοκιμάσουν το θάρρος σου, κυρίως όμως θα δοκιμάσουν την εξυπνάδα και την ευφυΐα σου. Γιατί πρέπει να ξέρεις ότι απ' αυτή την περιπέτεια νικητής θα βγει όχι ο πιο γενναίος αλλά ο πιο έξυπνος.
Ένα φανταστικό ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, μυστήριο και απρόοπτα στην αρχαία και μυθική Ελλάδα σε περιμένει. Θα ανέβεις στον Όλυμπο, θα εξηγήσεις το χρησμό της Πυθίας, θα λύσεις το αίνιγμα της Σφίγγας, θα βρεθείς στο βασίλειο του Ποσειδώνα, θα μπεις στον Λαβύρινθο του Μίνωα, θα κατέβεις στο ζοφερό βασίλειο του Άδη, αλλά και θα διασκεδάσεις παίρνοντας μέρος σε ένα συμπόσιο φιλοσόφων ή παρακολουθώντας μια παράσταση στο θέατρο... Ένα απίθανο βιβλίο δράσης, που την εξέλιξή του από σελίδα σε σελίδα την καθορίζεις εσύ ο ίδιος, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις, την εξυπνάδα και τη φαντασία σου για να λύσεις τους γρίφους, τις σπαζοκεφαλιές και τα παιχνίδια που θα σε οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.
Τίτλος βιβλίου:Το μυστήριο της κλεμμένης ολυμπιακής φλόγας
Υπότιτλος βιβλίου:Μια ιστορία γεμάτη περιπέτεια στην αρχαία Ελλάδα
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Σιάκη, Ματίνα (Συγγραφέας)
Παρασκευόπουλος, Θοδωρής, εικονογράφος (Εικονογράφος)
Παρασκευόπουλος, Γιώργος (Εικονογράφος)
ISBN:9789600336498
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες