Στο αγρόκτημα

Εκδότης:
Ντουντούμη
Έτος:
2002
ISBN:
9789604190133
Σελίδες:
16
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στο αγρόκτημα
Τιμή εκδότη:€119,44
Η τιμή μας: €107,50
στο καλάθι
Στο αγρόκτημα
[κασετίνα 10 βιβλίων με κάρτες]

-Το παιδί βάζει μία κάρτα στη βάση. Τα χρωματιστά κουμπιά βρίσκονται στην αρχική τους θέση, στην κάτω πλευρά της βάσης.
-Κάθε άσκηση αντιστοιχεί σε ένα χρωματιστό κουμπί. Το παιδί παίρνει το αντίστοιχο κουμπί και το βάζει στη σωστή απάντηση, που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της βάσης. Έτσι λύνει σταδιακά όλες τις ασκήσεις.
-Γυρίζοντας την κάρτα ανάποδα, τα παιδιά μπορούν να ελέγξουν και να διορθώσουν τις απαντήσεις.
Επειδή τα κουμπιά μπορούν να μείνουν στη θέση της λύσης, η άσκηση μπορεί να διακοπεί και να συνεχιστεί αργότερα.
Οι τίτλοι της σειράς "Λογικό - Προσχολική ηλικία" έχουν σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας τριών έως έξι ετών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν άσκηση και παιχνίδι στους παιδικούς σταθμούς, στα νηπιαγωγεία και στις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου ή στο σπίτι με τους γονείς: αποτελούν ιδανικά εργαλεία για την ελεύθερη ή κατευθυνόμενη δημιουργική απασχόληση μιας ομάδας παιδιών. Οι κάρτες της σειράς προσφέρουν ασκήσεις που επικεντρώνονται στον τομέα της αντίληψης και της λεπτής κινητικότητας, στο χειρισμό ποσοτήτων και χρωμάτων, στον προσανατολισμό στο χώρο, στην κατανόηση των λογικών συναρτήσεων μέσα από το συσχετισμό και τη δημιουργία αναλογιών. Τα θέματα έχουν αντληθεί από όλο το φάσμα των παιδικών εμπειριών. Στις εικόνες της κάθε κάρτας τα παιδιά θα βρουν οικεία σχήματα και καταστάσεις με τις οποίες μπορούν να ταυτιστούν. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν μόνα τους ή με έναν σύντροφο και μπορούν να επιλέξουν μόνα τους τις κάρτες και τον αριθμό τους. Οι καταστάσεις που παρουσιάζονται προσφέρουν πολλά ερεθίσματα ομιλίας: τα παιδιά μπορούν με αφορμή την εικόνα να διηγηθούν τη δική τους ιστορία, να δώσουν ονόματα στα σχήματα και τα αντικείμενα της εικόνας. Να ονομάσουν τα χρώματα, να κάνουν συγκρίσεις, να επισημάνουν αλλαγές, να βρουν σχέσεις, μετατρέποντας έτσι τις οπτικές εντυπώσεις τους σε ομιλία. Μ' αυτόν τον τρόπο το "Λογικό" μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πρόγραμμα γλωσσικής ενίσχυσης. Το "Λογικό" έχει αποδείξει τη χρησιμότητά του στην ενίσχυση παιδιών με γλωσσικές ιδιαιτερότητες, ειδικά όσον αφορά την εμπέδωση μοντέλων προτάσεων, καθώς και τη σταθεροποίηση του σχηματισμού των φθόγγων και των συνδυασμών τους.
Τίτλος βιβλίου:Στο αγρόκτημα
Εκδότης:Ντουντούμη
Συντελεστές βιβλίου:Lilienthal, Sabine (Συγγραφέας)
Βρυζάκη, Χριστίνα (Μεταφραστής)
Ginsbach, Julia (Εικονογράφος)
ISBN:9789604190133
Σειρά εκδότη:Λογικό: Προσχολική Ηλικία
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Ηλικίες:3 - 6
Σημείωση:Το σύνολο των 10 βιβλίων (που περιέχουν κάρτες) και μιας Βάσης Λογικού κυκλοφορεί σε κασετίνα και πωλείται στην τιμή των 120,00 ευρώ.
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Προσχολικά
Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες