Το τραγούδι της χαμένης κόρης

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2003
ISBN:
9789601406817
Σελίδες:
565
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το τραγούδι της χαμένης κόρης
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το τραγούδι της χαμένης κόρης
Μεγαλωμένος στη βαμβακοφυτεία του πατέρα του στην Αλεξάνδρεια, ο Τσαρλς Όστεν ζούσε πάντα μια ζωή γεμάτη προνόμια. Όταν όμως ερωτεύεται παράφορα την Καρίμα Ισμαήλ, ο κόσμος του ανατρέπεται. Γιατί, αν και όμορφη και προικισμένη με εξαιρετική φωνή, η Καρίμα είναι μια απλή υπηρέτρια. Έτσι, η απαγορευμένη σχέση τους είναι μοιραίο να καταλήξει σε τραγωδία.
Πολύ σύντομα η Καρίμα αναγκάζεται να κάνει έναν εσπευσμένο γάμο από προξενιό και μαθαίνει να ζει ήρεμα με τον άντρα και την κόρη της, τη Νάντια, το μόνο απτό κρίκο που εξακολουθεί να τη δένει με τον Τσαρλς. Με τον καιρό, γίνεται μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της - το λατρεμένο Αηδόνι.
Ωστόσο η επιτυχία του Αηδονιού δεν έχει καμιά αξία, όταν εξαφανίζεται η Νάντια. Χρόνια ολόκληρα το τραυματικό αυτό γεγονός σκιάζει τη ζωή της Καρίμα και τη ζωή της κόρης της, η οποία, με νέα ταυτότητα και νέο όνομα, μεγαλώνει χιλιάδες μίλια μακριά. Μια σειρά απροσδόκητων γεγονότων την οδηγούν πίσω στην Αίγυπτο και τότε μόνο μπορεί να αρχίσει να λύνει το μυστήριο του παρελθόντος της και ν' ανακαλύψει την ευτυχία που λαχταρά.
Τίτλος βιβλίου:Το τραγούδι της χαμένης κόρης
Τίτλος πρωτότυπου:Nadia's song
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Khashoggi, Soheir (Συγγραφέας)
Κουνινιώτη, Κρίστυ (Μεταφραστής)
ISBN:9789601406817
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες