Θανάσιμες προθέσεις

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2004
ISBN:
9789606201127
Σελίδες:
444
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Θανάσιμες προθέσεις
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Θανάσιμες προθέσεις
Η Άμπι Ντι Άντζελο δε θυμόταν ποτέ να είναι πιο ευχαριστημένη από τη ζωή της. Έχει πια ξεπεράσει το διαζύγιό της και ζει αρμονικά με τον εννιάχρονο γιο της, τον Μπεν, που λατρεύει. Το εστιατόριό της πηγαίνει θαυμάσια και η ίδια συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο ταλαντούχους νέους σεφ.
Τότε όμως εισβάλλει στον τακτοποιημένο κόσμο της ο ετεροθαλής αδελφός της. Ο Ίαν Μαγκρέγκορ έχει μόλις αποφυλακιστεί και ισχυρίζεται πως έχει αποδείξεις που ενοχοποιούν τη μητέρα της για ένα έγκλημα που συνέβη πριν από είκοσι πέντε χρόνια. Για να μην τις αποκαλύψει, η Άμπι θα πρέπει να πληρώσει... Μα όταν εκείνη πηγαίνει να του δώσει τα χρήματα, τον βρίσκει δολοφονημένο.
Ο ντετέκτιβ του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Τζον Ράιαν υποψιάζεται πως πίσω από τη δολοφονία του πρώην κατάδικου κρύβονται πολύ περισσότερα απ' όσα υπέθετε αρχικά. Και κανείς δεν του λέει την αλήθεια -ιδιαίτερα η Άμπι Ντι Άντζελο. Ωστόσο η Άμπι δεν έχει άλλη επιλογή -πρέπει να τον εμπιστευθεί. Γιατί κάποιος έχει καταστρώσει ένα θανάσιμο σχέδιο που έχει στόχο την ίδια και το παιδί της...
Τίτλος βιβλίου:Θανάσιμες προθέσεις
Τίτλος πρωτότυπου:Deadly intent
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Heggan, Christiane (Συγγραφέας)
Παπαμιχαήλ - Λαϊνά Κλαίρη (Μεταφραστής)
ISBN:9789606201127
Σειρά εκδότη:Mira
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες