Στατιστική από τη θεωρία στην πράξη με το SPSS 11.0

Εκδότης:
Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών
Έτος:
2004
ISBN:
9789608105553
Σελίδες:
475
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στατιστική από τη θεωρία στην πράξη με το SPSS 11.0
Τιμή εκδότη:€25,00
Η τιμή μας: €22,50
στο καλάθι
Στατιστική από τη θεωρία στην πράξη με το SPSS 11.0
Η Στατιστική είναι ένα από τα πιο συχνά επιχειρήματα, που χρησιμοποιούνται για την τεκμηρίωση μιας τάσης, ενός κοινωνικού, οικονομικού, ιατρικού κ.λπ. φαινομένου. Με ποιο τρόπο θα μπορούσε ένας ερευνητής γνώστης ή μη της Στατιστικής να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα; Το παρόν βιβλίο παρέχει τη δυνατότητα της γρήγορης εκπαίδευσης και εν συνεχεία πρακτικής εφαρμογής με τη χρήση του δημοφιλούς πακέτου SPSS 11.
-Καλύπτει όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του SPSS με αναλυτική εφαρμογή των θεωρητικών γνώσεων, που παρουσιάζονται στα επί μέρους κεφάλαια.
-Χρησιμοποιεί αρχεία δεδομένων, που προσφέρονται μαζί με το πακέτο, ώστε τα αποτελέσματα να είναι πολύ κοντά σε πραγματικό περιβάλλον.
-Παρουσιάζονται αναλυτικά οι διαδικασίες (procedures) με τις αντίστοιχες επιλογές (options). Μ΄ αυτό τον τρόπο ο ερευνητής έχει πολύπλευρη εικόνα της Στατιστικής ανάλυσης που χρησιμοποιεί, ώστε να διασταυρώνει και να ελέγχει τα παραγόμενα αποτελέσματα.
-Περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των στατιστικών αναλύσεων και δίδεται έμφαση όχι μόνο στην κατανόηση των θεωρητικών εννοιών αλλά και της πρακτικής σημασίας αυτών.
-Έρευνα αγοράς, Κοινωνιολογία, Οικονομετρία, Ιατρική, Ψυχολογία, Φυσική, Οικονομία κ.α. είναι τα επιστημονικά πεδία που θα αποκτήσουν ένα χρήσιμο βοήθημα με τη νέα ενημερωμένη έκδοση του παρόντος βιβλίου.
Τίτλος βιβλίου:Στατιστική από τη θεωρία στην πράξη με το SPSS 11.0
Εκδότης:Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών
Συντελεστές βιβλίου:Ρετινιώτης, Σταμάτης Ν. (Συγγραφέας)
ISBN:9789608105553
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μαθηματικά > Στατιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες