Η μαγική μπαμπούσκα

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2004
ISBN:
9789601409047
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Η μαγική μπαμπούσκα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η μαγική μπαμπούσκα
Η γιαγιά της Κάτιας της δίνει μια μικρή μπαμπούσκα, μια παραδοσιακή ρωσική κούκλα. "Μόνο όταν βρεθείς σε μεγάλη ανάγκη, θα ανοίξεις την κούκλα κι εκείνη θα σε βοηθήσει. Αλλά έχεις μόνο τρεις ευκαιρίες. Μετά η μαγεία θα χαθεί".
Ένα παντοδύναμο ξόρκι έχει μετατρέψει έναν πανέμορφο νεαρό πρίγκιπα σε μια κατάχλομη μορφή από πάγο, σε ένα παγωμένο αγόρι, αλλά και το βασίλειό του σε ένα παγωμένο τοπίο όπου η νύχτα είναι χωρίς φεγγάρι και το σκοτάδι χωρίς αυγή.
Η Κάτια γνωρίζει ότι μπορεί να σώσει τον πρίγκιπα και να λύσει τα μάγια που εξαφάνισαν τον ήλιο. Με μόνο όπλο της τη μαγική της κούκλα και την τολμηρή καρδιά της, είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει. Όμως η γενναιότητά της και η μυστηριώδης κούκλα της αρκούν για να νικήσουν το κακό;
Η παραδοσιακή ρωσική τέχνη και τα ρωσικά παραμύθια ενέπνευσαν τους υπέροχους, σαν κόσμημα, πίνακες της Λορέλ Λονγκ και το ρομαντικό παραδοσιακό παραμύθι της Ζακλίν Όγκμπαρν. Αυτές οι δύο ταλαντούχες συνεργάτιδες δημιούργησαν ένα σύγχρονο κλασικό παραμύθι που τιμά την παράδοση απεικονίζοντας έναν κόσμο στον οποίο ένα μικρό κορίτσι γίνεται μικρός ήρωας.
Τίτλος βιβλίου:Η μαγική μπαμπούσκα
Τίτλος πρωτότυπου:The magic nesting doll
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Ogburn, Jacqueline K. (Συγγραφέας)
Σακελλαροπούλου, Ερμιόνη (Μεταφραστής)
Long, Loren (Εικονογράφος)
ISBN:9789601409047
Σειρά εκδότη:Παιδική Βιβλιοθήκη
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες