Στραβαγκάντζα

Η πολιτεία με τις μάσκες
Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2004
ISBN:
9789601610047
Σελίδες:
393
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στραβαγκάντζα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Στραβαγκάντζα
Φαντάσου πως από τη μια στιγμή στην άλλη, από κει που είσαι άρρωστος και ακίνητος στο κρεβάτι, έχεις μεταφερθεί σε έναν κόσμο πλημμυρισμένο από απάτη και δόλο, συνωμοσίες και ραδιουργίες, πολυτέλεια και χλιδή. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στον Λυσιέν, ο οποίος συγκλονισμένος διαπιστώνει ότι είναι ένας "Στραβαγκάντε", ένας Περιπλανητής -ότι δηλαδή μπορεί, χάρη σε ένα μαγικό αντικείμενο που έχει στην κατοχή του, να ταξιδέψει στο χώρο και στο χρόνο. Και δεν είναι μονάχα αυτό: φαίνεται πως σε τούτο τον καινούριο κόσμο όπου βρέθηκε φέρει αυτός ακέραιη την ευθύνη για τη σωτηρία της πόλης, για τη σωτηρία της Μπελλέτσα από την καταστροφή...
Φορέματα από ακριβό βελούδο και αστραφτερές μάσκες, πολιτικές συνωμοσίες και προδοσίες, μια απαιτητική και δεσποτική Δούκισσα - όλα αυτά και πολλά ακόμη συνθέτουν το δημιούργημα της Μαίρης Χόφμαν, το θαυμαστό κόσμο της Μπελλέτσα του δέκατου έκτου αιώνα. Μια πόλη εμπνευσμένη από τη Βενετία, με άφθονο πλούτο που συγκινεί όλες τις αισθήσεις - και μια διάχυτη αίσθηση κινδύνου που συναρπάζει.
Μια δυνατή και επιβλητική ιστορία - το πρώτο από τα τρία μυθιστορήματα που εκτυλίσσονται στον παράλληλο κόσμο της Ταλίας.
Τίτλος βιβλίου:Στραβαγκάντζα
Υπότιτλος βιβλίου:Η πολιτεία με τις μάσκες
Τίτλος πρωτότυπου:Stravaganza: City of masks
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Hoffman, Mary, 1945- (Συγγραφέας)
Φωτιάδης, Γιώργος (Μεταφραστής)
ISBN:9789601610047
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Λογοτεχνία για Παιδιά και για Νέους
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2004
Ηλικίες:12+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες